Madárház vörösbegynek, ajándék dobozzal
Madárház vörösbegynek, ajándék dobozzal
Madárház vörösbegynek, ajándék dobozzal
Madárház vörösbegynek, ajándék dobozzal
Madárház vörösbegynek, ajándék dobozzal

Madárház vörösbegynek, ajándék dobozzal

9 890 Ft


  • Termékkód: NK95
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Fából készült madárház, 18 mm vastag fallal. Könnyedén kertünkbe vonzza a szebbnél szebb és hálás madarakat. Leginkább a vörösbegyeket csalogathatjuk be vele, hiszen számukra nyújtja a legideálisabb körülményeket, de a kerti rozsdafarkúak és légykapók is előszeretettel költöznek bele. Madárháznak és költőodúnak is használható. A ferde tetőnek köszönhetően a csapadék lefolyik a házról. A téli hideg időszakban megfelelő búvóhelyet biztosít a madaraknak. A legideálisaab, ha egy csendesebb, eldugottabb helyen kerül felszögelésre, a vörösbegyeknek maximum 1.5 méteres magasságban, a többi madárnap pedig maximum 5 méteres magasságban, ahol nem éri közvetlen napfény.

FSC 100% minősítéssel ellátott, ami azt jelenti, hogy a madárház fája ellenőrzött erdőből származik. Az FSC 100% minősítés szavatolja, hogy az erdőgazdaságok, faipari üzemek, bútorgyárak betartják a szervezet szabványait és előírásait, s az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek.


Mérete: magasság: 21,6 cm, szélesség: 19,8 cm, hosszúság: 25 cm

Súlya: 1,32 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Szegedi kiszállítás: 490 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek