Rólunk

RÓLUNK

Modern, Rusztikus, Vidékies, Provence, Retro és Indusztriál stílusirányzatokat követve folyamatosan új termékekkel várunk téged. 

Ha nem mindennapi kiegészítőkre vágysz, merülj el velünk a igényes lakberendezés világában. 
Kalandozz termékeink között és találd meg azokat, amelyek elvarázsolják otthonodat és barátaidat.

… ÉS HOGY MI MIT NYÚJTUNK NEKED? :)

ÚJ, TRENDI TERMÉKEKET

Holland partnereinkkel rendszeresen megrendezett meetingeken sokat dolgozunk azon, hogy sikeresen kövessük a trendeket, folyamatosan új termékek kerüljenek bevezetésre, és ezzel összhangban vevőink különleges kérései is megvalósulhassanak.

VÁLTOZATOS STÍLUSOKAT

Termékeink sokszínűségével igyekszünk számos igénynek, stílusnak és ízlésvilágnak megfelelni.

MINŐSÉGI TERMÉKEKET, GYORS ÉS IGÉNYES KISZÁLLÍTÁSSAL

Raktárkészletünk folyamatos bővítésének köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Kiemelt figyelmet szentelünk termékeink minőségének, a kiszállítást megelőző alapos ellenőrzésnek és a biztonságos csomagolásnak. Ezt követően pedig a szállítási idő minimalizálásának és a pontos kiszolgálásnak.

TERMÉKEINK MEGTALÁLHATÓAK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

Bár a teljes választékot csak nálunk érheted el, viszonteladó partnereink által az ország egész területén hozzáférhetsz egyes termékeinkhez.

KEDVEZMÉNYEKET

Vásárlóink számára folyamatosan akciókat és kedvezményeket biztosítunk.

SZÍNVONALAS VEVŐSZOLGÁLATOT

Igyekszünk minden kérésnek eleget tenni, bármilyen szituációban korrekt módon eljárni.

EGYÜTTMŰKÖDÉST KERTÉPÍTŐKKEL ÉS LAKBERENDEZŐKKEL

Szívesen dolgozunk együtt kertépítőkkel és lakberendezőkkel, mely kapcsolatokból mindig kölcsönös inspiráció születik. Számukra több mint 1700 féle termék áll rendelkezésre, ami segítséget nyújthat abban, hogy a lehető legtöbb szükséges kelléket megtalálhassák egy helyen, mindezt a legkülönbözőbb stílusok között válogatva.

EGYETEMI HALLGATÓK FELVÉTELÉT SZAKMAI GYAKORLATRA

Mindig sok szeretettel várjuk az egyetemi hallgatók jelentkezését gyakornoki pozícióra. Úgy gondoljuk, hogy cégünk kiváló lehetőséget teremt számukra, hiszen változatos munkavégzést biztosít, miközben esélyt teremt arra, hogy belülről tapasztalhassák meg egy szervezet felépítését, működését, és az ebben való aktív részvételt.

PRECÍZ HULLADÉKKEZELÉST

Odafigyelünk a hulladékkezelésre: a lehető legnagyobb mértékben igyekszünk újrahasznosítani és a hulladékot megfelelően kezelni.

ÖSSZEFOGLALVA

a legfontosabb számunkra, hogy egy csapatként törődjünk azzal, hogy vevőink 100%-ig meg legyenek elégedve termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Kérjük, ha bármi észrevételetek, kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, és írjatok nekünk e-mail címünkre: info@kertesotthonbolt.hu vagy keressetek minket telefonon: +36 20 331 0000

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!