Madáritatók

Ahogy nekünk embereknek, úgy a madaraknak is szükségük van megfelelő mennyiségű folyadékra létfenntartásukhoz. Ez azonban nehézkes a nagy szárazságokban és a téli fagyok alkalmával. Helyezz madáritatót kerted bármely szegletébe, hogy az éppen arra szálló madarak bármikor megállhassanak nálad, néhány korty folyadékra.

Nézet:
Sorrend:

Csalogasd kertedbe a kismadarakat madáritatók segítségével, és hallgasd a köszönetként kapott madárcsicsergést minden nap! Kínálatunkban különféle madáritató közül válogathatsz: antik hatású, kerámia, öntöttvas madáritató, valamint leszúrható és felakasztható madáritató is fellelhető oldalunkon.

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!