Termékvisszaküldés


Meggondoltad magad, vagy nem tetszik a termék?


Amennyiben a termék mégsem nyerte el a tetszésedet valamiért, saját költségeden indoklás nélkül visszaküldheted nekünk 14 napon belül. Raktári átvételt követően visszatérítjük neked a termékért kifizetett összeget. Kérünk, a csomaghoz mellékelj egy elállási nyilatkozatot, vagy küldd el nekünk e-mailben.

A termék sérülten érkezett hozzád (ritkán, de sajnos ez is előfordul a szállítás során)?


Amennyiben a gondos csomagolás ellenére sérülten kaptad a terméket, vagy hibás darabot kaptál kérünk, mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot. Dönthetsz úgy, hogy visszaküldöd a terméket, vagy kérésedre futárt küldünk hozzád a sérült termékért, de a legtöbb esetben cserecsomaggal orvosoljuk a problémát, ezért kérünk, hogy mindenképpen egyeztess velünk, mielőtt automatikusan visszaküldenéd.

Az Elállási nyilatkozatot itt tudod letölteni. 

További részletes információt a termékvisszaküldésről itt találsz!

Elérhetőségeinket itt találod. 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!