Öntöttvas madáretetők, madáritatók

Ezen az oldalon öntöttvasból készült madáretetőinket mutatjuk be. Kínálatunkban helyet kaptak falra szerelhető, függő, illetve földbe szúrható etetők is. További madaras termékeinkről, pedig az állatoknak kategóriában olvashatsz bővebben.

Nézet:
Sorrend:

Teremts hamisítatlan rusztikus hangulatot a ház falain kívül is öntöttvas madáretető és -itató kihelyezésével! Kínálatunkban helyet kaptak falra szerelhető, függő, illetve földbe szúrható etetők is. Csalogasd a kertedbe szebbnél szebb darabjainkkal a dalos kismadarakat, és ébredj minden reggel madárcsicsergésre!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!