Blog

Öntöttvas kolompok: Az emlékezetes első benyomás kulcsa

Évi
Évi
2024.05.25 12:57
Öntöttvas kolompok: Az emlékezetes első benyomás kulcsa

Kolompok és kopogtatók? Nem csupán praktikus eszközök, de a bejárati ajtó díszei is, amik sokat elárulnak a háztulajdonos ízléséről. 

Klasszikus, modern vagy egyedi kolompok?

Tudjuk, hogy minden háznak megvan a maga hangulata, ezért nálunk széles választékban fedezhetsz fel kolompokat különböző stílusban. Így a kutya- vagy macskatartók ugyanolyan könnyen találnak ízlésüknek megfelelő darabot, mint a klasszikusabb stílust kedvelők.

Szeretsz mindent, ami hagyományos és klasszikus? Akkor a rózsamintás kolomp tökéletes választás lehet. A klasszikus dizájnt kézzel öntik, évek óta bevált technikával, így sosem megy ki a divatból. A strapabíró öntöttvas anyagnak köszönhetően ez a termék hosszú évekig szolgál majd. A rózsa levelek és virágok aprólékos részletei is szépen kidolgozottak.

A természet szerelmese vagy? Nálunk állatfigurás kolompok közül is válogathatsz! Találhatsz kutyásatmacskásat, vagy akár sünismókusos és madaras motívumokkal díszített darabokat is.

Odavagy a madarakért, de sosem vendégeskednek kertedben elég sokáig? Ez a kismadár állandó lakója lesz otthonodnak, és mosolyt csal a látogatók arcára! Ez az időtálló kolomp nagyszerűen illene a bejárati vagy a hátsó ajtódra, nem igaz?

Vidéken laksz? A -, tehén- és szarvas mintás kolompok nemcsak praktikusak, hanem kreatív kiegészítői is a vidéki házaknak vagy tanyáknak. Fogadd vendégeidet ezekkel az egyedi, rusztikus hangulatú kolompokokkal! Nem mellesleg, ezek is nagyon tartósak, így hosszú évekig díszíthetik a bejárati ajtódat.

Kopogtatók

Ha a kolomp mégsem fogott meg, talán ismered a kopogtatókat! Ezek jóval a modern csengők feltalálása előtt léteztek. Öntöttvas kopogtatóink széles választékban kaphatók, találsz például ásó vagy madár formájút is.

Emlékezetes első benyomás

Akár öntöttvas kolompok, akár kopogtatót segítségével díszíted otthonod bejáratát, egy dologban biztos lehetsz: vendégeid számára emlékezetes első benyomást tehetsz velük! Kattints ide, és válaszd ki Te is az otthonod stílusához leginkább passzoló darabot!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!