Blog

Fejezd ki stílusodat a kertben: Öntöttvas növénytámaszok

Évi
Évi
2024.05.24 17:57
Fejezd ki stílusodat a kertben: Öntöttvas növénytámaszok

Tudtad?! Egyedi öntöttvas növénytámaszok segítségével személyre szabhatod kerted stílusát!

Néhány növénynek támaszra lehet szüksége az egészséges növekedéshez. Az időjárási viszonyok, mint az eső, a szél és a jégeső szintén katasztrofálisak lehetnek a kerti növények számára. Egy öntöttvas, strapabíró növénytámasz ezért jó ötlet lehet. De melyik támaszt válaszd az egyes növényekhez? Cikkünkben segítünk eligazodni a növénytámaszok világában!

öntöttvas növénytámasz
Félkör

A félkör alakú növénytámasz az igazi klasszikus a kategóriában. Az öntöttvas támasz egy darabból áll, és jó tartást biztosít a növényeknek és a bokroknak. A félkör alakú típus kiválóan alkalmas arra is, hogy formát adjunk a virágágyás szélének.

2D

A 2D-s növénytámasz, ahogy a neve is sugallja, egy lapos támasz. Ideális a kertben található kúszónövények számára. A 2D-s növénytámaszok rozsdás felületűek, tetejüket pedig díszes kanyarulatokkal és más elemekkel, például liliomokkal vagy madarakkal díszítik.

Spirál/egyenes

A spirál alakú növénytámasz vagy az egyenes növénytámasz egy egyszerű 2D-s változat. Kiválóan alkalmas például jázmin vagy borsó számára. A zöldségeskertben ez a változat paprikához vagy paradicsom növényekhez is nagyon praktikus. Az öntöttvas változatok egyedileg vagy különféle díszítő elemekkel ellátott választékban kaphatók.

Nyitott kör

A nyitott kör alakú növénytámasz nem csupán fekete felületének köszönhetően mutat nagyon jól a kertben, de praktikus is. Az öntöttvas körnek nyílása van, így a támasz vagy az ágak mozgatása egyszerű. Ebből a kör alakú változatból különösen a pünkösdi rózsák és dáliák profitálnak.

3D torony

A torony alakú támasz egy 3D-s növénytámasz, így több oldalról is megtámasztást nyújt. Ideális rózsák és kúszónövények számára. A torony alakú támasz kapható liliomos vagy madaras díszítéssel a tetején.

A legszebb öntöttvas növénytámaszok

Most, hogy már ismered a legfontosabb növénytámasz típusokat, ideje beszerezned egyet a saját kertedbe is! Kattints ide, és fedezd fel a legszebb darabokat most!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!