Blog

Milyen stílusú kert illik hozzád? Mi segítünk megtalálni!

Évi
Évi
2021.09.12 09:56
Milyen stílusú kert illik hozzád? Mi segítünk megtalálni!

Éppen első saját kertedet készülsz berendezni? Vagy meglévő kertedet szeretnéd átalakítani még nyár előtt? Nem mindegy, hogyan! Válassz stílust, hogy igazán "Hűha!" legyen az összhatás!

Az első saját kertedet készülsz berendezni? Vagy meglévő kertedet szeretnéd átalakítani még nyár előtt? Akkor már biztosan hosszú órákat töltöttél el azzal, hogy interneten, bútoráruházakban, magazinokban kerested a tökéletes darabokat. Most azonban van egy jó hírünk: mi ebben is tudunk segíteni! Webáruházunkban csodás kerti bútorokra lelhetsz, melyek nem tömegcikkeknek lettek megálmodva, hanem egytől-egyig különleges darabok!

Kerti bútor kollekcióink többféle stílusban állnak rendelkezésedre, és mindegyikükben benne van az a kis extra csavar, amitől egy bútordarab nem csak funcionális szükségleteket elégít ki, hanem valódi design darabnak is beillik. Tapasztalataink szerint az utóbbi időben ez igen fontossá vált, hiszen egyre többen igénylik maguk körül az igazán stílusos környezetet, ahová a nap végén jó haza térni, és ahol büszkén lehet baráti összejöveteleket tartani.

Lényeges kérdés azonban, hogy hogyan alkalmazd a különböző stílusirányzatokat az igazán szemet gyönyörködtető összképhez. Nem mindegy ugyanis, pontosan hová szeretnél új darabokat, és hogy azokat mire fogod használni. A kerti életterek berendezéséhez nálunk ízléses kerti bútorok széles kínálatát találod meg, egyenesen a legszebb kertek hazájából, Hollandiából. Válaszd ki most a hozzád legjobban passzoló darabokat!

Old Rectory kollekció

Klasszikus és romantikus hangulatot idéznek az Old Rectory kollekció darabjai. A kollekció különlegessége a fém finom, antikolt színében és kecses formáiban rejlik. A viktoriánus korokat idéző jegyek miatt egyszerre látszanak ezek a darabok romantikusnak és titokzatosnak. Az, hogy mely stílusjegyeket hozod leginkább a felszínre, csakis saját ízléseden múlik. Ezek a darabok alkalmasak egy meseszép, álombéli hangulatot idéző vintage kert kialakítására; másrészt viszont egy letisztultabb stílusú környezetben klasszikus, kifinomult miliőt teremtenek a kertben.

Kiknek ajánljuk?

Az elegáns, vagy romantikus stílust kedvelőknek, akik inkább a finom, lágy színeket és a könnyed formákat részesítik előnyben. Akik szeretnének vintage, rusztikus hangulatot teremteni maguk köré. Lágy pasztellszínű kiegészítők mellé, medencepartokhoz, árnyas, zöld kertekbe tökéletes választás.

Sophia’s terrace

Akácfa bútorok acélvázzal kiegészítve, kalsszikus, örök stílusban. Sophia's terrace kollekciónk tökéletes választás a teraszon elköltött reggelikhez, délutáni kávézásokhoz. Ezen kollekció nagy előnye, hogy bármikor, bárhová könnyedén áthelyezhetjük a bútordarabokat. Ha máshol van szükségünk plusz ülőhelyre vagy asztalra, esetleg rossz idő esetén egyszerűen csak összecsukjuk a bútordrabokat, és már vihetjük is a megfelelő helyre. Összecsukott helyzetben tárolásuk is sokkal kevesebb helyet igényel, így a télen sem kell aggódnunk attól, hogy a zord időjárás esetleg kárt tesz benne.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik könnyen mozgatható, kalsszikus vonalvezetésű bútorokat keresnek. Baráti összejövetelekhez, borozgatáshoz, kávézáshoz, kisebb étkezésekhez a szabadban a legjobb alternatíva.

Industial Heritage

A modern, városi loftlakások hangulatát hozza el kertedbe is az Industrial Heritage széria, melyek talán a legmegosztóbb bútordarabjaink. A traktorok inspirálta kollekció robosztusabb, kemény vasból készült asztalokból és bárszékekből áll. Ezt a kemény, erősen karakteres stílust azoban remekül ellensúlyozzák a darabok színei és lekerekített formái, így nem kell félned attól, hogy esetleg barátságtalan hangulatot teremtenének a kertben - épp ellenkezőleg! Az indusztriális, ipari stílusjegyek ellenére játékosságot, izgalmat visznek a térbe.

Kiknek ajánljuk?

Bevállalós kerttulajdonosoknak, extravagáns stílust kedvelőknek. Akik nem félnek keverni a stílusokat, és tudják, mit akarnak, ha kert- és lakberendezésről van szó. Könnyen takarítható és strapabíró darabokat keresőknek.

Farm Folklore

A Farm Folklore kollekció darabjai a vidéki nyugalmat hozzák el otthonodba. Finom színekkel, és főként fával dolgozik, melyek természetes, falusi hangulatot teremtenek. A kollekció formái nincsenek túlbonyolítva, inkább a puritánság, az egyszerűség dominál. A kollekcióba ültetőasztalok is tartoznak, melyek így egy extra funkciót adnak hozzá. Az, hogy ezek a bútordarabok nemcsak kiegészítőként, de a kerti munkálatok segítőjeként is helyt állnak, még autentikusabbá teszik a termékcsaládot.

Kiknek ajánljuk?

A kertészkedés és a vidéki hangulat szerelmeseinek. Azoknak, akik a lehető legpratktikusabb megoldásokat keresik kertjük minden szegletébe. Nagyon jól illenek ezen darabok mellé a természetes anyagok és színek, valamint végre jöhetnek minden mennyiségben a burjánzó, színes vadvirágok, a dús, virágzó bokrok, vagy akár a zöldséges-gyümölcsös kertek!

Nos, te melyik stílus láttán mondtad az hogy "Hűha!"? Ideje dönteni!

Reméljük, sikerült egy kis segítséget nyújtani ahhoz, hogy közelebb kerülj álmaid kertjéhez! Ha eddig nem is tudtad, hogy pontosan milyen stílus irányába mozogj, most ezekkel a tippekkel talán egyszerűbb lesz számodra megtalálni a Te utad! Nem mindegy, hogy a visszafogott báj, vagy az erőteljes színek és robosztus forma a te stílusod, hiszen a környezeted nagyban fogja befolyásolni a közérzetedet is!

Gondolkozz el azon is, hogy pontosan mire, hogyan fogod, fogjátok használni az új kerti berendezést! Számít, mennyire kell strapabírónak lennie, ha például gyermekeind vannak, vagy kerti munkálatok után, koszos ruhában is nyugodtan szeretnél kicsit a szabadban ücsörögni. Ha a verandára, teraszra keresel valamit, jöhetnek a finomabb, könnyebb darabok, amiket egyszerű mozgatni.

Ha az alapot adó bútorok megvannak, természetesen ne felejtsd el kisebb kiegészítőkkel is kombinálni őket, hiszen tudod: a részletek teszik igazán otthonossá a teret! De elsőként tekintsd meg több mint 10 különböző stíluskollekciónkat weboldalunkon és válaszd ki kerted meghatározó alapdarabjait!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!