Ugye Te is nagyon várod már a Karácsonyt? Csak ez az ünnepek előtti rohangálás ne lenne! Hagyd másokra a sorban állást, és idén szerezd be az ajándékokat online. Váltsd le az egyszerhasználatos csomagolópapírt valami sokkal izgalmasabbra! Próbálj meg olyan ajándékokat válogatni szeretteid számára - vagy ha már sikerült találni még jobb - melyek eleve díszdobozos csomagolásba kerültek. Cikkünkben most bemutatjuk, miért jársz jobban így, és hogyan hozd ki az egyszerű dobozokból is a maximumot!   

A masni az új csomagolópapír

Minek terhelnéd feleslegesen a környezetet még több flinces-flancos csomagolópapírral, ha mással is dekorálhatod az ajándékokat? Persze a gyermekeket még izgalmas várakozás tölti el az ajándékozás előtt, és előszeretettel kukkantják meg, melyik cetli rejti a nevüket. De valljuk be mi felnőttek, már rég túl vagyunk ezen. Vagy mégsem? Ha a gyermekekét nem is, de felnőtt szeretteidnek szánt meglepetéseidet nyugodtan hagyd az eredeti csomagolásában. Alábbi videónkban egy olyan dekoratív masni kötési technikát mutatunk be, mely pont ezt az egyszerűséget hivatott egy kicsit feldobni! Már ezzel az apró gesztussal is rengeteget tehetsz környezetedért, miközben az ajándék mit sem veszít  a meglepődés erejéből.

 

Megnézem a csomagolóanyagokat >>

Megnézem a kismadaras kolompot >>

 

Idén válassz papírtáskát csomagolópapír helyett

Hogy miért jobb a táska, mint a csomagolópapír? Gondolj csak bele! Persze mind a kettő papírból van, de míg az egyik ajándékbontás után azonnal a szemétbe kerül, addig a másik akár évekig szolgálhatja folyamatosan cserélődő gazdáit. Helyezd a meglepetéseket rénszarvas vagy karácsonyfa mintájú papírtasakba, melyekért még a boltba sem kell elmenned, hiszen az ajándékokkal együtt megvásárolhatod nálunk.

 

Megnézem a papírtáskákat >>

 

Tedd személyessé a csomagokat ajándékcsipesszel

Te is azok táborát erősíted, akik szeretik maguk kidekorálni, és kicsit személyesebbé tenni a csomagokat? Ennek legegyszerűbb módja, ha karácsonyi csipeszzel oldod meg a kis cetlire írt nevek felaggatását. Csak vágj össze néhány papír cetlit vagy szerezz be díszes üdvözlőkártyát és írd rá szeretteid nevét. Majd egy csipesszel rögzítsd azt az ajándékon.

 

Megnézem a karácsonyi csipeszeket >>   

 

Reméljük cikkünkkel most már Neked is kedvet csináltunk a csomagoláshoz és ajándékok beszerzéséhez! Szerezd be még időben szeretteid meglepetéseit, hogy azok még az ünnepek előtt, időben megérkezzenek hozzád! Válassz melléjük papírtáskát, szalagot és csipeszt is, hogy a Karácsonyt megelőző napokat már nyugalomban tölthesd cipekedés és sorban állás helyett!

 

 

 

 

Vissza
;