Az idei nyár más mint a többi. Tréfás az időjárás, hol a nyári viharok elől szaladunk, hol az őszi pulóverünkben didergünk, néha pedig a hőségtől szenvedünk. Mégis zsigeri vágyunk ilyenkor minél többet a szabadban lenni, hiszen már alig vártuk a jó időt, és a téli szürkeségben is folyamatosan erről ábrándoztunk.

Imádjuk a nyári estéket, és ha tehetnénk az egész nyarat a teraszon töltenénk. Ki akar ilyenkor a lakásban lenni? Nem azért csinosítgattuk, rendezgettük egész tavasszal a kertjeinket, teraszainkat, hogy ilyenkor a szobából nézzük, ahogy tovaszállnak a nyári napok.

 

 

Vegyél magadhoz egy könnyű nyári takarót és irány a terasz! Lazíts egyedül vagy a családdal, hívd át egy vacsorára a barátokat, rendezz rögtönzött borkóstolót vagy limonádé partit a kertben! Szervezzetek estébe nyúló grill partykat, bográcsozást, vagy egyszerűen csak készítsetek házi popcornt.

Webáruházunkban megvásárolható tűzrakók és teraszfűtések nem csak meleget és idilli hangulatot biztosítanak számodra, hanem prémium megjelenésüknek köszönhetően különleges díszei is lesznek teraszodnak kertednek.

 

Az egyedi megjelenésű tűzrakó tálaink praktikus kialakításának köszönhetően a grillezés is egyszerűbbé válik. Keresd azokat a tűzrakóinkat amelyekre grill- vagy tárcsarácsot is helyezhetsz!

FF44 öntöttvas tűzrakó

Tökéletes választás lehet az FF44-es öntöttvas tűzrakó tálunk, hiszen egy tartós és igen formás darab. Ez a tűzrakó vevőink egyik kedvence, és még az ára is igen kedvező, hiszen már 25 900 Ft-ért megvásárolható.

 

A hűvösebb napokon a tűz látványa és melege mellett feleleveníthetjük a gyerekkorunk tábortűz hangulatát! Elő a szalonnával, virslivel és pillecukorral, indulhat a sütögetés!

Kerted hangulatát még tovább fokozhatod egy klasszikus stílusú tűzrakóval. Igazi mesebeli hangulat kerekedhet a Te udvarodon is!

A teraszfűtés tehát ne legyen csupán praktikum, hiszen egy fekete öntöttvas kályha ugyanúgy hangulatos dekorációja lehet a kertnek vagy a terasznak mint egy égősor, kerti lámpás vagy a virágtartók ezernyi variációja.

Ne csak álmodozz a tökéletes teraszról, kertről, hanem valósítsd is meg! Hozd vissza a nyaralások emlékeit, hosszabbítsd meg a nyári éjszakákat és élvezd a hangulatos estéket akár még a kora őszi napokon is!

Reméljük, hogy látványos és egyedi tűzrakóink egyike megannyi történetet, élményt, viccet és romantikát él át veletek együtt, a Ti otthonotokban is!

Vissza
;