Blog

A natúr szappan lenyűgöző hatásai kívül, belül

Évi
Évi
2023.08.20 17:48
A natúr szappan lenyűgöző hatásai kívül, belül

Tudtad, hogy a drogériákban kapható szappanok nagy része milyen káros összetevőket tartalmaz? Ha Te is folyton kézszárazsággal küzdesz, valószínűleg Te is a drogériás szappanok csapdájába estél.

Hiába igyekszel visszahidratálni a bőröd, a kézmosások alatt a káros összetevőknek hála egyre csak szárazabb lesz a kezed.

A nálunk kapható natúr szappanok tele vannak olyan szuperhidratáló hatóanyagokkal, melyeknek hála nemcsak hogy nem szárítják ki a kezed, de a gondosan összeválogatott anyagoknak hála a legtöbbet a testeden, és az arcodon is bátran használhatod.

És hogy mik is pontosan ezek a bőrbarát, szuper összetevők? Vegyünk sorra néhányat!

Shea vajas szappan

A shea rendkívül jó zsírsavösszetétele miatt kiváló bőrápoló vaj, antioxidáns komponensekben gazdag, és még a bőrbe is könnyen beszívódik. Hidratáló hatását hosszan fejti ki. Az érzékeny bőrűek is bátran alkalmazhatnak sheás termékeket.

Kattints IDE és nézd meg!

 

Levendulás szappan

A levendula, mint összetevő testünkre kívül-belül hat, illata elvarázsol. A levendulás szappan idegnyugtató, görcsoldó hatású, de ismert fejfájás-csillapító, bőrfertőtlenítő hatása is.

Kattints IDE és nézd meg!

 

Kakaóvajas szappan

Antioxidáns hatása révén küzd a káros szabad gyökök ellen, E-vitamin tartalmának köszönhetően pedig a bőr rugalmasságáért felel. Mindemellett a kakaóvajas natúr szappan mennyei csokoládé illata feldob minden hűvös estét.

Kattints IDE és nézd meg!

 

Zador natúr szappan hévízi termálvízzel

A Zador szappanok különlegessége, hogy minden termékben rejtőzik egy kis plusz, méghozzá a hévízi termálvíz pár cseppje. A termékek kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, így például parabénnel sem találkozhatunk a Zador szappanokban. Természetesen állatkísérlet-mentes márka, és magyar!

Kattints IDE és nézd meg!

 

A pálmaolaj-mentes Pom-Pom szappanok

A minőségi natúr szappan előnye, hogy odafigyelve állítják össze minden egyes összetevőjét a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A Pom-Pom szappanok amellett, hogy állatkísérlet-mentesek, nem tartalmaznak pálmaolajat sem. Miért olyan fontos ez? A pálmaolaj előállításához mértéktelen pusztítás társul, rengeteg esőerdő veszik oda eme olaj létrejöttéhez. A Pom-Pom nemet mondott erre a pusztításra.

Kattints IDE és nézd meg!

 

Meglepnéd magadat vagy egy kedves ismerősödet valamelyik termékkel? Kattints és fedezd fel őket!

 

 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!