Blog

Fontos tudnivalók az év végi nyitvatartásról

Évi
Évi
2023.10.01 17:53
Fontos tudnivalók az év végi nyitvatartásról

Kellemes ünnepeket kíván: A Kert és Otthonbolt csapata

Kedves Vásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Téged a 2021 év végi nyitvatartásunkról. Kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig az időpontokat!

A Kert és Otthon webáruház a két ünnep között is folyamatosan fogadja a rendeléseket, a nap 24 órájában, ezért bármikor válogathatsz több ezer termék közül!

Ügyfélszolgálatunk december 24 - január 5 között zárva tart, így a telefonhívásokra, e-mailekre leghamarabb január 6-án válaszolunk.

A kiválasztott termékekre nem kell sokáig várnod, hiszen a december 24 és január 5 között leadott rendeléseket már január 6-án feladjuk Neked.

 

 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!