Blog

Ajándékozz szeretteidnek személyre szóló ajándékot

Évi
Évi
2021.12.05 10:07
Ajándékozz  szeretteidnek személyre szóló ajándékot

Nincs ötleted mit vegyél szeretteidnek de idén a zokni-köttötpulcsi kombó helyett valami személyeset adnál? A legjobb helyen jársz olyan ötleteket hoztunk Neked melyek mosolyt csalnak az arcukra és még sorba sem kell állnod értük.  

Nincs ötleted mit vegyél a férjednek karácsonyra, mert zokniból már éppen elég van, de tudod, hogy kertészkedni viszont imád? A gyerkőcöknek pedig valami hasznos játékot keresel, ami nem kerül azonnal a sarokba miután kicsomagolták? Netán konyhatündér anyukádat lepnéd meg valami szép kiegészítővel a konyhájába? Akkor jó helyen jársz, hiszen olyan ötleteket hoztunk most Neked, melyekkel garantáltan meglepheted szeretteid és még a boltban sem kell sorban állnod értük. 

Ennek a gyönyörűen kidolgozott, öntöttvas szakácskönyvtartónak a párját sem találod a boltok polcain.  Ha párod, vagy hölgy ismerősöd otthonosan mozog a konyhában biztosan örülni fog egy ilyen kiegészítőnek.  Antik hatású, öntöttvas könyvtartónk már két – szürke és barna – színben is kapható. Két madzagon levő öntöttvas súllyal gátolja a könyv lapjainak elmozdulását, akár már másnap a karácsonyi bejgli sütése közben. Inkább a növényei és a kertészkedés jelenti az ajándékozott számára a kikapcsolódást?  Lepd meg rózsamintás kerti köténnyel vagy különleges mozaikos virágcseréppel, hogy érezze valóban gondoltál rá.

A nők sokszor egyetértenek abban, hogy a férfiaknak a legnehezebb vásárolni! Még sok éves házasság után is bizony fejtörést okozhat ajándékvásárlás. Idén karácsonykor válassz Neki valami egyedi, csak rá jellemző meglepetést a klasszikus zokni-sál-nyakkendő-pulóver kombó helyett! Megannyi férfi szeret a tűz körül sertepertélni, ha baráti vagy családi grillezésről van szó egy kellemes délutánon. Ehhez a szenvedélyhez ajánljuk egyik kedvenc grill sütő szettünket köténnyel, melyben igazi séfnek érezheti magát és még az eszközökért sem kell messzire nyúlnia. Sőt, ha merészebb vagy, akár egy tűzrakóval is meglepheted, így megalapozod az elkövetkezendő társasági összejövetelek jó hangulatát.

Esetleg egy farmerrel, igazi gazdával van dolgod, akit több gyümölcsfa és számos palánta, vagy akár még háziállat is vár minden reggel? Akkor pillantsd meg csizmatartó állványunkat vagy díszdobozban kapható fametsző készletünket és okozz igazi meglepetést neki.

Nálatok is évek óta téma karácsony előtt, hogy idén mit kapjanak a gyerekek, amit nem unnak meg két perc alatt, de mégsem valami elektronikai kütyü? Idén ajándékozzátok meg őket kreativitást igénylő, illetve természetben használatos játékokkal. A kisebbek odáig lesznek a kis kerti övtáskáért és a növényprésért, míg a nagyobbakat inkább egy összeszerelhető madárházzal vehetitek le a lábukról. Ezzel garantáltan ellesznek egy ideig. Ezekkel a termékekkel nem csak a kíváncsiságot ébresztitek fel bennük a természetben fellelhető dolgok iránt, de még türelemre is tanítanak a levélprés a várakozással, míg a madáretető annak elkészítésével merít el.

Ha nem jut eszedbe semmilyen ajándék karácsonyra, vagy nem ismered jól az ajándékozottat, esetleg nem szeretnél olyat vásárolsz, ami nem fog tetszeni neki?

Egy ajándékutalvánnyal sosem nyúlhatsz mellé. Bátran válaszd ezt a lehetőséget, biztosan fog neki örülni, hiszen  Webáruházban közel 1700 termékünk közül választhat majd. Legyen akár kutyabarát, a virágok szerelmese, vagy egy igazi konyhatündér biztosan megtalálja majd kedvenceit! Válassz ajándékkártyát 5.000 vagy 10.000 Ft értékben és ajándékozd meg szeretteidet a választás örömével!

Nézz körül karácsonyi termékeink között és válogass meglepetést a család többi tagja számára is, ahol találsz öntöttvas kiegészítőket, kerti kellékeket, sőt még csomagolóanyagokat is! 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!