Összeszerelhető madárház gyerekeknek
Összeszerelhető madárház gyerekeknek
Összeszerelhető madárház gyerekeknek

Összeszerelhető madárház gyerekeknek

10 590 Ft


  • Termékkód: KG52
  • Szállítás : 2-4 hét
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Összeszerelhető madárház.
A szett tartalmazza a ház elemeit (oldalfalak, tető, alja), melyek zöldre vannak pácolva, valamint egy kis kalapácsot, szögeket, ragasztót az összeszereléshez. A madárházat kompletten össze lehet szerelni szögekkel, mi azonban tanácsoljuk, hogy egy kicsit ragasszuk össze a részeket a dobozban található faragasztóval is. Ne szögezzük oda az alját, hogy időnként tisztítani lehessen. A madárház alapvetően a cinegéknek lett tervezve. Rajta kívül lakóként vagy látogatóként számíthatunk kék cinegére, mezei verébre és kormos légykapóra is.
A legjobb ötlet a madárház elhelyezésére egy szabad és valamennyire védett és nyugodt hely. Ne rakjuk tűző napra vagy olyan helyre, ahol éri az eső vagy bármilyen akadály, ami gátolja a madarak hozzáférését. Ősz a legjobb időszak a madárház kitisztítására, hiszen a téli időszakban a madarak különösen keresik a menedéket a hideg idő elől menekülve.


A kész ház mérete: magasság: 25 cm, szélesség: 17 cm, mélység: 19 cm
Súlya: 1,6 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek