Kókuszrost kosárbetét, 35 cm átmérőjű  virágkosárhoz

Kókuszrost kosárbetét, 35 cm átmérőjű virágkosárhoz

1 390 Ft


  • Termékkód: BPH142
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Kókuszrostból készült kosárbetét, melybe virágaink közvetlenül beleültethetők. A kókuszrost betétnek mindig nagyobb méretűnek kell lennie, mint a kosárnak, hogy megfelelően bele tudjuk illeszteni. Használható akár fali vagy függő virágtartókhoz is. A természetes kókuszrost anyag segíti a levegő átjárhatóságát, az egészséges, dús virágzást és megtartja a növény nedvességét.

Könnyen formázható, nyomelemekben gazdag, illetve jó vízfelvevő képességgel rendelkezik. A kókuszrost betét cserélhető, megfelelően szellőzik benne a növény gyökere.


Méret: magasság: 53 cm, szélesség: 53 cm, mélység: 0,4 cm

Súly: 0,168 kg

 

 

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek