Konyhakert a lakásban könyv
Konyhakert a lakásban könyv
Konyhakert a lakásban könyv
Konyhakert a lakásban könyv
Konyhakert a lakásban könyv

Konyhakert a lakásban könyv

5 999 Ft


  • Termékkód: LB900
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Ha Te is imádod a kertészkedést, a lakberendezést és szeretnél inspirálódni, ötleteket gyűjteni, akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban most már könyveket is beszerezhetsz a témával kapcsolatban.
Szeretnél növényeket termeszteni, azonban nincs kerted? Semmi gond! A Konyhakert a lakásban című könyv bemutatja, hogyan termeszthetünk ízletes és csodaszép zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket otthonunkban.

Az áttekinthető ábrák és részletes útmutatók segítséget nyújtanak, hogy egyszerűen tudjunk csilipaprikát, epret, vagy akár narancsfát is otthon nevelni. A felfüggesztett befőttesüvegekben elhelyezett fűszerektől a muffin sütőben zöldellő vízitormáig, a könyvben bemutatott összeállítások legalább annyira finomak, mint amennyire dekoratívak.

A saját lakásunkban kialakított konyhakertnek köszönhetően egész évben friss és biztonságos forrásból származó gyümölcsöket, zöldségeket, és fűszernövényeket ehetünk. Ha nincs kertünk, vagy csak néhány növény gondozását tervezzük, akkor ez a könyv számos ötletet ad arra, hogyan termesszünk saját, ehető növényeket otthonunkban. A legtöbb módszer egyszerűen elsajátítható, így nincs szükség nagy tapasztalatra ahhoz, hogy élvezhessük a frissen szedett terméseket.
Kertészkedésre fel, otthon is!


Mérete: magasság: 24 cm, szélesség: 20 cm, mélység: 2 cm

Súlya: 0,86 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Szegedi kiszállítás: 490 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek

;