Nagy rovar szállás, L
Nagy rovar szállás, L
Nagy rovar szállás, L

Nagy rovar szállás, L

17 190 Ft


  • Termékkód: WA16
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Rovar hotel cink tetővel nagy méretben. A rovarok számos munkát átvállalnak tőlünk a kertben. Például beporozzák a növényeket és természetes módon harcolnak a kártevők ellen. Ezzel a rovar hotellel több fajnak egyszerre nyújthatsz lehetőséget a fészekrakásra vagy a telelésre. Számos rovarféle élőhelyét fenyegeti a környezet változása, de szállást adva nekik, védhetjük őket.
A közepén levő fülke védelmet és szállást nyújt a zöldfátyolkáknak, a katicabogaraknak és a fülbemászó bogaraknak. Mindannyian valódi kártevőpusztítók, megeszik a levéltetveket és az atkákat. A piros színű ajtó különösen a zöldfátyolkákat vonzza be.
Töltsd meg a kamrákat egy kis szalmaszállal, hogy helyet adj ezeknek az állatoknak a telelésre szeptembertől április végéig.

Kattints, ha szeretnél többet tudni a rovar hotelekről!


Mérete: magasság: 48 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 15 cm

Súlya: 1,38 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Szegedi kiszállítás: 490 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek

;