Denevér ház
Denevér ház

Denevér ház

6 790 Ft


  • Termékkód: NKVM
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Denevér ház cink tetővel.
Mivel a denevérek elpusztítják a szúnyogokat, és a kártevő rovarokat, ezért minden háznál hasznos lehet, ha menedéket biztosítunk számukra. Mióta a modern házaknak egyre jobb a szigetelésük, a denevéreknek is nagyobb kihívást jelent szállást találni.
Ez a denevérház ideális búvóhelyet jelent számos denevérfaj számára. A ház kültéri fala megfelelő hely lehet a felrögzítésre. A denevérházat valamilyen elzártabb helyre érdemes rakni, tehát semmiképp sem a közvetlen napfényre.


Mérete: magasság: 39 cm, szélesség: 18 cm, mélység: 17 cm.

Súlya: 1,3 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek