Hívd meg barátodat! | Kert és Otthonbolt Webáruház - Lakáskiegészítők, kerti dekorációk

Mit jelent a “Hívd meg barátod” kupon?

Barátaid meghívásával 1 000 Ft-os kuponokat gyűjthetsz. Egy “Hívd meg barátod” kupon akkor lesz a tiéd, ha a meghívott barátod vásárol az oldalon.
Egy barátod után egyszer kaphatsz kedvezményt, de bármennyi ismerősöd meghívhatod, utánuk is kaphatsz további kuponokat.

Hány barátodat tudod meghívni?

Bármennyi ismerősöd meghívhatod, de egy barátod után, csak egyszer kaphatsz kedvezményt.

Meddig tudod felhasználni a kupont?

A “Hívd meg barátod” kuponokat a megszerzést követően egy hónapig tudod beváltani.

Hogyan tudod beváltani a kupont?

A meghívott barátod első vásárlásáról rögtön értesítő e-mailt küldünk Neked, amiben egy beváltható kódot fogsz kapni. Ezt egy hónapig bármikor fel tudod használni. A kapott kódot a vásárláskor kell beírnod a kupon mezőbe, hogy levonjuk az 1 000 Ft-ot.

Mit kell még tudnod a beváltásról?

A kupont azoknál a rendeléseknél tudod beváltani, amikor legalább 5000 Ft értékben vásárolsz. Vásárlási alkalmanként egy kupont tudsz beváltani, viszont azt más kedvezményekkel egyszerre is felhasználhatod.

Összevonható-e ez a kupon más kedvezményekkel?

Igen, bármely más kedvezménnyel együtt felhasználhatod a “Hívd meg barátod” kupont.

Hogyan hívhatod meg a barátaid?

A meghívót ezen az oldalon keresztül tudod elküldeni, a “Hívd meg barátod” menüpont alatt. Egymás után több embert is meghívhatsz, csak minden egyes beírt e-mail cím után nyomd meg a “Meghívom a barátom” gombot a küldéshez. A barátaid postafiókjába azonnal bekerülnek a meghívók.

Honnan értesülsz arról, ha rendelt valamit a barátod?

A meghívott barátod első vásárlásáról rögtön értesítő e-mailt fogsz kapni. A felhasználható kuponokat ezenfelül bármikor nyomon követheted honlapunkon a saját profilodban is.