Blog

Tájékoztató a koronavírus miatt kialakult helyzetről

Évi
Évi
2022.09.18 16:36
Tájékoztató a koronavírus miatt kialakult helyzetről

Reméljük, hogy Te és családod is biztonságban és lehetőleg otthon vészeli át ezt az időszakot. A koronavírus okozta körülmények miatt veled együtt most mindenki a saját otthonába kényszerül, ezért egyre többet gondolkozunk azon, hogy mivel is töltsük el hasznosan időnket.

 
Mit teszünk vásárlóink biztonságáért?

  • Logisztikai feladataink során maximálisan odafigyelünk a tisztaságra és a kézmosásra. Felszerelkeztünk fertőtlenítőszerekkel, maszkokkal, eldobható kesztyűkkel hogy a lehető legbiztonságosabb munkakörülményeket biztosítsuk.
  • Raktáros kollégáinkon kívül, a többiek kivétel nélkül otthonról végzik munkájukat (családos kollégáink esetében az ügyfélszolgálatunkon olykor cuki és vidám gyerek kacajjal találkozhattok :) ).
  • A megbeszéléseinket online bonyolítjuk (éppen ezért most nagyon hálásak vagyunk ezeknek a technikai vívmányoknak).

Futárcégek intézkedései, akikkel együtt dolgozunk:

  • A csomagok kiszállítását a tőlük megszokott gyorsasággal és minőségben végzik, szem előtt tartva az előírt higiéniás követelményeket. 
  • A munkatársak maszkokkal, eldobható kesztyűkkel, fertőtlenítőszerekkel szerelkeztek fel.
  • Odafigyelnek a közvetlen kapcsolat minimalizálására, azonban adott esetben kellő figyelemmel és higiéniával járnak el.

Mit jelent az érintés nélküli kézbesítés? 

Alap esetben a kiszállításkor minden csomagátvételt aláírásunkkal igazolnunk kell. Kiemelt futárszolgálatunkkal (GLS) azonban most olyan szerződést kötöttünk, amelyben ettől a formalitástól mi is és a futárszolgálat is eltekint. Így nincs szükség csomagátvételkor az aláírásodra. Ezzel biztosítani tudjuk számodra a szükségtelen érintkezést a futárral. Javasoljuk, hogy -ha szeretnéd-, akkor bátran fordulj a futárhoz és kérd, hogy a csomagodat csak a földre rakja le. 

 
Mit javaslunk számodra, kedves vásárlónk?

  • Maradj otthon, hiszen az interneten keresztül bármikor könnyedén és biztonságosan vásárolhatsz, természetesen tőlünk is. Webáruházunkban közel 3000 kerti és lakáskiegészítő termék közül válogathatsz.  
  • Kérj házhozszállítást! Jelen esteben segíteni szeretnénk minden vásárlónkat, ezért a visszavonásig ingyenessé tesszük a házhozszállítást, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Használd ezt a kuponkódot:  maradjotthon 
  • Ha egy mód van rá, válaszd az online fizetési módot: fizess bankkártyával vagy banki előreutalással, így nem kell készpénzt cserélned a futárral sem. (Ha erre nincs lehetőség a vásárlás pillanatában, kiszállításkor a futárnál is fizethetsz bankkártyával de adott esetben természetesen készpénzben is - ekkor a futár, hidd el kellő figyelemmel fog eljárni).

Keresd akciós termékeinket! Valamint, ha már otthon kell maradnunk kertészkedjünk együtt! Praktikus kerti eszközök, virágtartók és számos kerti dekor közül válogathatsz Webáruházunkban. 

Képzeld, a mi csapatunk tagjai is kertészkedésre adták a fejüket délutánonként. :) Igazán kikapcsoló és megnyugtató ebben a kialakult helyzetben. Mindenképp ajánljuk neked és a Te családod számára is!

Bízunk benne, hogy hamarosan túl leszünk a nehézségeken és minden visszaáll a régi kerékvágásba. :)

Vigyázz magadra, családodra és a körülötted levőkre! 
Valamint ne feledd, ha kérdésed van bátran keress minket! Ügyfélszolgálatunkon bármikor elérsz bennünket, a csomagok kiszállítása pedig továbbra is gördülékenyen és időben zajlik. 
 

Elérhetőségeink: 
+36 20 331 0000
info@kertesotthonbolt.hu

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!