Blog

Nyerj családi belépőt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe!

Évi
Évi
2022.05.15 10:11
Nyerj családi belépőt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe!

Vásárolj legalább egy általad választott terméket webáruházunkban és nyerd meg családodnak a 4 fős belépőt!

Vásárolj Webáruházunkban legalább egy, általad választott terméket március 3. és 17. között és nyerj egy családi belépőjegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe!

Március 3-a a vadon élő állatok világnapja és ennek örömére egy nyereményjátékkal készültünk. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre, a felelős állattartásra, illetve az állatok testközelből való megismerésére. Éppen ezért szeretnénk, ha a családok együtt tapasztalnák meg ezt az örömforrást!

Játssz velünk és Nyerj! A szerencsés nyertest március 18-án, hétfőn délután 4 órakor sorsoljuk ki, akit külön e-mailben is értesítünk.

Mit kell tenned, hogy megnyerd családod számára a belépőjegyet?

1. Vásárolj legalább egy általad választott terméket Webáruházunkban március 3. és 17. között!

2. Rendelésed leadásakor a kosár oldalon a kuponkód mezőbe írd be a következő kódot: ALLATKERT

3. Mi regisztráljuk vásárlásod, és ezzel automatikusan bekerülsz a sorsolási listába. A szerencsés nyertest pedig március 18-án, hétfőn délután 4 órakor sorsoljuk ki Facebook oldalunkon, akit külön e-mailben is értesítünk.

Nézz szét Webáruházunkban és rendelj már most, hogy tiétek legyen a 4 fős, családi belépő!

Játékra fel!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!