Blog

Nyerj családi belépőt a Budapesti Állatkertbe!

Évi
Évi
2021.09.26 09:58
Nyerj családi belépőt a Budapesti Állatkertbe!

Vásárolj legalább egy állatos terméket webáruházunkban és nyerd meg családodnak a 4 fős belépőt!

Vásárolj Webáruházunkban legalább egy állatos terméket október 31-ig és nyerj egy családi belépőjegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe!

Október 4-e az állatok világnapja és ennek örömére egy nyereményjátékkal készültünk. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre, a felelős állattartásra, illetve az állatok testközelből való megismerésére. Éppen ezért szeretnénk, ha a családok együtt tapasztalnák meg ezt az örömforrást!

Játssz velünk és Nyerj! A szerencsés nyertest november 5-én, hétfőn délután 4 órakor sorsoljuk ki, akit külön e-mailben is értesítünk.

Mit kell tenned, hogy megnyerd családod számára a belépőjegyet?

1.   Vásárolj legalább egy állatos terméket (bármely termék, melyen állatfigura van, vagy állatot formáz) Webáruházunkban október 4. és 31. között!

2.   Mi regisztráljuk vásárlásod, és ezzel bekerülsz a sorsolási listába.

3.   November 5-én pedig értesítünk, ha a Te családod látogathatja meg ingyen a budapesti Állatkertet. 

Válogass kedvedre állatmintás ...

   - öntöttvas kiegészítők

   - gyermek és felnőtt esernyők

   - lábtörlők

   - bevásárlótáskák

   - órák és hőmérők

   - ajtókitámasztók

és még megannyi állatos termékünk közül és Nyerd meg te a belépőjegyeket!

Állatos termékeink teljes választék ITT találod!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!