Blog

Itt az ideje bekuckózni

Évi
Évi
2022.01.16 10:08
Itt az ideje bekuckózni

Mostmár hivatalosan is megérkezett a hűvős idő, tőle megszokottan, éles széllel és kemény mínuszokkal. Öltöztesd otthonod kényelmes kuckóvá, mely tökéletes alapot nyújt a baráti beszélgetésekhez vagy kedvenc könyved olvasgatásához.

Most már hivatalosan is megérkezett a hűvös idő, tőle megszokottan, éles széllel és kemény mínuszokkal. Mikor a nappalok csak rövidülnek, míg az esti közös társasjátékozások a kandalló mellett, egyre tovább nyúlnak. Hogy ebben az időszakban se teljenek unalmasan a kora esti órák, öltöztesd otthonod kényelmes kuckóvá, mely tökéletes alapot nyújt a baráti beszélgetésekhez vagy kedvenc könyved olvasgatásához.

Teremtsd meg a hangulatot fényekkel!

Oltsd le a villanyt, és vedd körül magad kellemes, meleg fénnyel a mesterségek fényforrások helyett! Gyújts gyertyát, melynek tompa fénye megnyugtatja az érzékeket és lelassít a napközbeni rohanás után. A hygge, melyet sokszor a meghittség művészetének fordítanak szintén előszeretettel alkalmazza a gyertyákat, gyújtsuk meg a konyhában amíg fő a leves, vagy akár fürdés közben. Ha pedig van otthon kandallód, ezt az érzést többszörösen is átélheted. Csavard be magad egy pokrócba, vegyél egy forró bögre kakaót a kezedbe és kuporodj a kandalló peremére. Ugye milyen kevés is elég a boldogsághoz?

Otthon édes otthon

Amikor végre megállsz kicsit egy hosszú, fárasztó nap után vagy elérkezik a hétvége, akkor azt tedd teljes kényelemben. Fontos, hogy jól érezd magad otthon, ahol ki tudsz kapcsolni és elengedi magad. Elsőként is vigyél természetet a lakásba, például fa kiegészítőket, melyek révén közelebb érezheted magad a természethez és ezáltal harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetsz. Vagy például tegyél a vázába őszi faágakat, asztaldíszként pedig elő a gesztenyével és a dióval. És mi az amivel igazán otthonossá teheted télikertedet vagy teraszodat, még a hideg hónapokban is? Csempéssz fényt és meleget a hűvös éjszakákban öntöttvas kályhával, hogy ősszel és télen se szabjon a határt az együttléteknek az időjárás! 

Egyetek finomakat

Add át magad az élvezeteknek, és ne sajnálj magadtól semmit! A legjobb ha társaságban étkezik az ember, ezért mindig törekedj arra, hogy az asztalnál minél többen legyetek. A jókedvben és társaságban elfogyasztott étel - legyen az ebéd vagy vacsora - sokkal jobban esik! A szalonnasütéshez már túl hideg van és inkább átmelegítenéd magad egy jó főtt étellel, de szívesen készítenéd azt a teraszon? Kipróbálnál valami kuriózumot, amely összehozza barátokat és még a gyerekek is szívesen segítenek elkészíteni? Akkor főzzetek, süssetek holland sütőben a szabad ég alatt! A hagyományos holland sütővel a kültéri sütés-főzés bárki számára örömet okoz, még a hideg hónapokban is. A tűz köré gyűlve és a forró ételt kanalazva ugyanis melegen tartja az embert. Az öntöttvas edényben a hő egyenletesen oszlik el. Az edény vastag fala bármilyen étel elkészítésének kedvez legyen az főzés, sütés vagy párolás. A fa nyéllel ellátott eszköz segítségével a forró fedő könnyedén leemelhető. 

Az együttlét öröme

Fókuszálj a minőségi együttlétekre és hagyd az e-mail olvasást inkább máskorra. Építsd, ápold a kapcsolataidat, hívd magadhoz a barátaidat és készítsetek együtt valami finomat, készítsd Te a fő ételt míg a többiek a köretet hozzák, majd társasozzatok éjszakába nyúlóan borospohárral a kezetekben. A lényeg, hogy együtt legyetek. Használd ki az adventi hétvégéket és az ünnepi időszakot, amikor több időt töltenek otthon ismerőseid és hívd őket magadhoz. 

Ha te is kedvet kaptál egy kis hyggezéshez válogass kellemes meleget árasztó tűzrakóink és teraszfűtéseink közül! Üljétek körbe a családdal vagy a baráti társasággal és beszélgessetek egy jót a tűz fényél akár éjszakába nyúlóan is.

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!