Blog

Így cseréld le idén a csomagolópapírt stílusosan

Évi
Évi
2021.12.19 10:07
Így cseréld le idén a csomagolópapírt stílusosan

Te is várod már a Karácsonyt? Csak ez az ünnepek előtti rohanás ne lenne! Hagyd másokra a sorbanállást, és szerezd be az ajándékokat online, és váltsd le az egyszerhasználatos csomagolópapírt valami izgalmasabbra! Mutatjuk hogyan!

Ugye Te is nagyon várod már a Karácsonyt? Csak ez az ünnepek előtti rohangálás ne lenne! Hagyd másokra a sorban állást, és idén szerezd be az ajándékokat online. Váltsd le az egyszerhasználatos csomagolópapírt valami sokkal izgalmasabbra! Próbálj meg olyan ajándékokat válogatni szeretteid számára - vagy ha már sikerült találni még jobb - melyek eleve díszdobozos csomagolásba kerültek. Cikkünkben most bemutatjuk, miért jársz jobban így, és hogyan hozd ki az egyszerű dobozokból is a maximumot!   

A masni az új csomagolópapír

Minek terhelnéd feleslegesen a környezetet még több flinces-flancos csomagolópapírral, ha mással is dekorálhatod az ajándékokat? Persze a gyermekeket még izgalmas várakozás tölti el az ajándékozás előtt, és előszeretettel kukkantják meg, melyik cetli rejti a nevüket. De valljuk be mi felnőttek, már rég túl vagyunk ezen. Vagy mégsem? Ha a gyermekekét nem is, de felnőtt szeretteidnek szánt meglepetéseidet nyugodtan hagyd az eredeti csomagolásában. Alábbi videónkban egy olyan dekoratív masni kötési technikát mutatunk be, mely pont ezt az egyszerűséget hivatott egy kicsit feldobni! Már ezzel az apró gesztussal is rengeteget tehetsz környezetedért, miközben az ajándék mit sem veszít  a meglepődés erejéből.

Megnézem a csomagolóanyagokat >>

Megnézem a kismadaras kolompot >>

Idén válassz papírtáskát csomagolópapír helyett

Hogy miért jobb a táska, mint a csomagolópapír? Gondolj csak bele! Persze mind a kettő papírból van, de míg az egyik ajándékbontás után azonnal a szemétbe kerül, addig a másik akár évekig szolgálhatja folyamatosan cserélődő gazdáit. Helyezd a meglepetéseket rénszarvas vagy karácsonyfa mintájú papírtasakba, melyekért még a boltba sem kell elmenned, hiszen az ajándékokkal együtt megvásárolhatod nálunk.

Megnézem a papírtáskákat >>

Tedd személyessé a csomagokat ajándékcsipesszel

Te is azok táborát erősíted, akik szeretik maguk kidekorálni, és kicsit személyesebbé tenni a csomagokat? Ennek legegyszerűbb módja, ha karácsonyi csipeszzel oldod meg a kis cetlire írt nevek felaggatását. Csak vágj össze néhány papír cetlit vagy szerezz be díszes üdvözlőkártyát és írd rá szeretteid nevét. Majd egy csipesszel rögzítsd azt az ajándékon.

Reméljük cikkünkkel most már Neked is kedvet csináltunk a csomagoláshoz és ajándékok beszerzéséhez! Szerezd be még időben szeretteid meglepetéseit, hogy azok még az ünnepek előtt, időben megérkezzenek hozzád! Válassz melléjük papírtáskát, szalagot és csipeszt is, hogy a Karácsonyt megelőző napokat már nyugalomban tölthesd cipekedés és sorban állás helyett!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!