Blog

Hosszabbítsd meg a nyári éjszakákat!

Évi
Évi
2021.08.29 08:48
Hosszabbítsd meg a nyári éjszakákat!

Milyen tűzrakót tegyünk a kertünkbe? Most segítünk neked kiválasztani a legmegfelelőbbet!

Az idei nyár más mint a többi. Tréfás az időjárás, hol a nyári viharok elől szaladunk, hol az őszi pulóverünkben didergünk, néha pedig a hőségtől szenvedünk. Mégis zsigeri vágyunk ilyenkor minél többet a szabadban lenni, hiszen már alig vártuk a jó időt, és a téli szürkeségben is folyamatosan erről ábrándoztunk.

Imádjuk a nyári estéket, és ha tehetnénk az egész nyarat a teraszon töltenénk. Ki akar ilyenkor a lakásban lenni? Nem azért csinosítgattuk, rendezgettük egész tavasszal a kertjeinket, teraszainkat, hogy ilyenkor a szobából nézzük, ahogy tovaszállnak a nyári napok.

Vegyél magadhoz egy könnyű nyári takarót és irány a terasz! Lazíts egyedül vagy a családdal, hívd át egy vacsorára a barátokat, rendezz rögtönzött borkóstolót vagy limonádé partit a kertben! Szervezzetek estébe nyúló grill partykat, bográcsozást, vagy egyszerűen csak készítsetek házi popcornt.

Webáruházunkban megvásárolható tűzrakók és teraszfűtések nem csak meleget és idilli hangulatot biztosítanak számodra, hanem prémium megjelenésüknek köszönhetően különleges díszei is lesznek teraszodnak kertednek.

Az egyedi megjelenésű tűzrakó tálaink praktikus kialakításának köszönhetően a grillezés is egyszerűbbé válik. Keresd azokat a tűzrakóinkat amelyekre grill- vagy tárcsarácsot is helyezhetsz!

Tökéletes választás lehet az FF444-es öntöttvas tűzrakó tálunkhiszen egy tartós és igen formás darab. Ez a tűzrakó vevőink egyik kedvence!

A hűvösebb napokon a tűz látványa és melege mellett feleleveníthetjük a gyerekkorunk tábortűz hangulatát! Elő a szalonnával, virslivel és pillecukorral, indulhat a sütögetés!

Kerted hangulatát még tovább fokozhatod egy klasszikus stílusú tűzrakóval. Igazi mesebeli hangulat kerekedhet a Te udvarodon is!

A teraszfűtés tehát ne legyen csupán praktikum, hiszen egy fekete öntöttvas kályha ugyanúgy hangulatos dekorációja lehet a kertnek vagy a terasznak mint egy égősor, kerti lámpás vagy a virágtartók ezernyi variációja.

Ne csak álmodozz a tökéletes teraszról, kertről, hanem valósítsd is meg! Hozd vissza a nyaralások emlékeit, hosszabbítsd meg a nyári éjszakákat és élvezd a hangulatos estéket akár még a kora őszi napokon is!

Reméljük, hogy látványos és egyedi tűzrakóink egyike megannyi történetet, élményt, viccet és romantikát él át veletek együtt, a Ti otthonotokban is!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!