Bónuszpontok működése

HOGYAN MŰKÖDIK A BÓNUSZPONT KEDVEZMÉNY?

Regisztrált vásárlóként bónuszpontokat gyűjthetsz. Minden vásárlás után a megrendelt termékek árának összegéből 10%-ot bónuszként írunk jóvá.

MENNYIT ÉR EGY BÓNUSZPONT?

1 bónuszpont = 1 Ft

HOL TEKINTHETED MEG A BÓNUSZPONTJAIDAT?

Egyenleged alakulását folyamatosan nyomon követheted a “Profil - Bónuszpontjaim” menüpont alatt, a belépést követően. Pontjaid aktuális változását a rendelésed kézbesítése/lezárása után láthatod a rendszerben.

HOGYAN VÁLTHATOD BE A MEGSZERZETT BÓNUSZPONTOKAT?

Ha be szeretnéd váltani a bómuszpontjaidat, akkor a rendelésed leadásakor a Megrendelés oldalon pipáld be a “Felhasználom a pontokat a vásárláshoz” mezőt, így a rendszerünk automatikusan levonja a felhasználható kedvezményt.

Ha tovább gyűjtenéd a bónuszpontjaidat, akkor a rendelésed leadásakor a Megrendelés oldalon ne pipáld be a “Felhasználom a pontokat a vásárláshoz” mezőt, így a rendszer automatikusan jóváírja a termékek végösszegének 10%-át bónuszpontként.

MEDDIG VÁLTHATOD BE A BÓNUSZPONTJAIDAT?

A bónuszpontokat nem kell a következő rendelés alkalmával levásárolnod, ha úgy gondolod, még szívesen gyűjtenéd, ezt bármeddig megteheted. A pontoknak nincs megszabott érvényességi ideje.

Ha további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal:
info@kertesotthonbolt.hu.

 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!