Blog

Szúnyog és darázsmentes kerti partik

Évi
Évi
2023.08.06 17:45
Szúnyog és darázsmentes kerti partik

Ne hagyd, hogy a rovarok elrontsák a bulit vagy a kerti munkát! Olvass tovább és nézd meg mi kell, hogy elkerüld a kertben a bosszantó darazsakat és a szúnyoginváziót...

Különböző méretű darázscsapdák közül válogathatsz, melyeknek használata pofon egyszerű. A csapda tetején egy fogantyú található, így bárhová könnyen felakasztható a kertben. Töltsd meg a darázscsapdát egy kis cukros vízzel vagy gyümölcslével és helyezd a környékre. A darazsak és a többi rovar képtelen ellenállni az édes folyadéknak, az üvegbúra pedig benntartja a folyadék körül repdeső rovarokat, hogy csapdába essenek. Így te nyugodtan sütheted a grill húsokat vagy dolgozhatsz a kertben.

Kattints IDE, és nézd meg!

 

Ételtakaró búra

Elengedhetetlen kellék, ha kerti evés-ivásról van szó. Az ételek, sütemények, gyümölcsök lefedésére alkalmas búra. Praktikus kiegészítő, hiszen a rajta található apró lyukak segítségével levegőzik, viszont a legyek, darazsak, egyéb rovarok ellen véd. Kerti étkezésekkor nélkülözhetetlen eszköz, folyékony mosószerrel könnyen tisztítható.

Kattints IDE, és nézd meg!

 

Szúnyogriasztó spirálok

A szúnyogriasztó spirálok használata egyszerű, nincs kellemetlen szaga, sokáig ég és 98%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készül. Érdemes jól levegőző helyre tenni majd a végét meggyújtani. Néhány másodperc múlva a láng kialszik, a rovarriasztó hatást pedig a parázsló spirál által leadott füst biztosítja.

Kattints IDE, és nézd meg!

 

Kíváncsi vagy az összes öko állatriasztónkra / csapdánkra?

Kattints IDE, és nézd meg!

 

 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!