Blog

Stílus és környezettudatosság tökéletes találkozása - zuperzozial termékek

Évi
Évi
2022.09.04 16:30
Stílus és környezettudatosság tökéletes találkozása - zuperzozial termékek

Tudtad, hogy minden évben több, mint 100 millió egyszer használatos műanyag poharat hajítunk el? Átlagosan alig 30 percet használjuk, de annak az egy darabnak több, mint 450 év kell, amíg lebomlik. Szomorú tények, nem igaz?

Eleinte forradalmi felfedezésként az egész világ körbeujjongta a műanyag zacskókat, tányérokat, poharakat, melyek ha hiszitek, ha nem, még mindig egy szemétdombon fekszenek vagy valamelyik tengerbe öntve lebegnek éppen.

Azt gondolod, az elégetése megoldás? A műanyag égetésekor olyan káros vegyi anyagok szabadulhatnak fel és kerülnek a levegőbe, melyeket a te és gyermekeid tüdeje lélegez be nap, mint nap – nem véletlen, hogy a légúti megbetegedések is megsokszorozódtak az elmúlt évtizedekben. A műanyagból készült eldobható termékek száma pedig évről évre rohamosan nő és a Földünk lassan, de biztosan belefullad a szemétbe.

Sokan felteszik maguknak a kérdést, hogy „De én egyedül mit érek el? Attól jobb lesz a Földnek, ha én nem műanyag tányérokat veszek?” Igen! Mert sok kicsi sokra megy és jól tudjuk, hogy ketyeg az óra, amíg még tehetünk valamit.

Gondolkozz, mielőtt vásárolsz! Ha műanyag konyhai edényeid, tányérjaid és poharaid helyett környezetbarát termékeket használsz hosszútávon, akkor egy újabb, hatalmas lépést tettél te is a fenntartható jövőért.

A holland Zuperzozial márka célja, hogy egy nemes ügyet képviselve tegye konyháinkat, otthonunkat dizájnosabbá. Mindezt környezetbarát, tartós termékekkel teszi, melyeknek alapja bambusz és kukorica ötvözete. Biológiai úton lebomló termékek, azaz műanyag társaikkal szemben természetes módon, a környezetet nem szennyezve, bio hulladékként hasznosíthatók.

Ipari körülmények között már akár 6 hónap alatt is lebomlanak, de ha inkább kedvünk támad a kerti komposztba tenni, akkor pár év alatt a termék visszakerül a természetbe. Viszont ne feledjük el, hogy a Zuperzozial márka kifejezetten hosszú élettartammal rendelkező termékeket kínál, melyeket évekig is zökkenőmentesen használhatunk.

A legújabb, Zuperzozial termékek között konyhai mérőeszközöket, poharakat, tányérokat és még tortatálat is találhattok. Többféle dizájn és színválaszték is helyet kapott a websopban, melyeknek használatával a hangulatos étkezések és főzés nem marad el!

Éljetek Ti is környezettudatosabban, vigyázzatok a természetre, mert egyetlen kincsünk, a Föld csak lakóira számíthat! 

Kattints IDE, és fedezd fel a termékeket!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!