Blog

A legújabb trend - váza merülő virágoknak

Évi
Évi
2023.04.09 17:34
A legújabb trend - váza merülő virágoknak

Az Esschert Design hihetetlen szuper új termékkel rukkolt elő: ebben a csodás vázában eddig még soha nem látott módon tárolhatjuk legszebb virágainkat. A váza kialakításának célja, hogy a vízben úszó virágaink minél szebbek, frissek maradjank hosszú ideig!

Nem csupán a modernebb, hanem bármilyen stílusú lakások díszes éke. Igazi művészet, ami a vázában látható, amelyben mi is sokáig gyönyörködhetünk. Nézzük, milyen hihetetlenül egyszerű virágainkat vízbe mártani, és ezzel elkészíteni legszebb lakásdekorációnkat, vagy ajándékunkat

A henger alakú vázák egyedi kialakításúak. A vázában egy kivehető üvegkorongra rögzített csipesz található, amelynek segítségével befoghatjuk virágainkat, és vízbe meríthetjük őket. Érdemes egy picit vastagabb szárú virágot a vázába tenni, ilyen virág lehet a rózsa, a gerbera, a kála vagy a tulipán. Mivel a víz nagyítja optikailag a benne lévő virágokat, a hatás még lenyűgözőbb. 

Az elkészítés 4 egyszerű lépése:

1. Tisztítsd meg a vázát és töltsd fel desztillált vízzel. (Olvass tovább, hogy megtudd, miért fontos a desztillált víz használata.)

2. A kiválasztott virág szárát vágd el metszőollóval a megfelelő magasságban - a virágot a víznek teljesen el kell lepnie.

3. Csíptesd a virágot az üvegkorongon lévő csipeszre.

4. Óvatosan merítsd bele az üvegkorongot a virággal együtt a vázába, amíg az aljára nem süllyed. Helyezd el a lakás kiválasztott részén és gyönyörködj benne!

A desztillált víznek köszönhetően sokkal tovább maradnak frissek és látványosak a merülő virágok. Ráadásul az üvegre helyezhető szilikonos fedő segítségével akár ajándékba is elviheted magaddal, így a víz nem folyik ki belőle út közben!

Kétségtelenül ez az év legújabb virág trendje! Vágj bele Te is és készítsd el egyedi lakásdekorodat vagy lepd meg szeretteidet. Mostantól ajándékozz stílusosan egy szál virágot! Minden névnap vagy szülinap esetén jusson eszedbe, hogy ezzel vázával virággal együtt egyszerre egy szuper lakásdekorációt is ajándékozol! Az ünnepeltnek pedig nincs más dolga, mint olykor cserélni a vázában a szebbnél szebb merülő virágokat! Hát nem nagyszerű?  Neked ki lesz a következő ajándékozottad? 

Kattints IDE, és nézd meg!

 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!