Rekeszes láda szett

Rekeszes láda szett

21 900 Ft

Ingyenes szállítás

  • Termékkód: NG32
  • Szállítás : 3-5 hét
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Háromrészes, rekeszes láda szett. Praktikus tárolási megoldás például zöldségek vagy gyümölcsök stílusos elhelyezésére. A ládák nyitott szerkezete lehetővé teszi, hogy a benne lévő termények jól szellőzzenek, és így hosszabb ideig frissek maradnak.
FSC 100% - a termék FSC tanúsított erdőgazdálkodásból származó alapanyagot tartalmaz, megfelel az FSC környezetvédelmi és szociális követelményrendszerének. Könnyű szerkezetű fából készült és szürke színű alapozó pácot kapott, így nem csak könnyedén átfesthető, de felülete is könnyedén csiszolható. Tökéletes alapanyaga lehet akár DIY=csináld magad, otthoni projektednek.


Mérete:

Kicsi: szélesség: 46 cm, mélység: 27 cm, magasság: 14 cm, 

Közepes: szélesség: 52,5 cm, mélység: 34 cm, magasság: 20 cm, 

Nagy: szélesség: 59 cm, mélység: 39 cm, magasság: 26,3 cm.

Súlya: 9,5 kg 

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Szegedi kiszállítás: 490 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek

;