Instantgyep

Instantgyep

3 350 Ft


  • Termékkód: INS10
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Profi kertészek által ajánlott, speciális biokomposzt- és fűmagkeverék, amely száraz, napos, illetve árnyékos területeken is alkalmazható talajelőkészítés nélkül. A benne lévő fűmag dúsítja a meglévő füves területet, a biokomposzt pedig erőt ad a régi, kisárgult vagy elgyengült gyepnek és tökéletesen tápanyagozza azt. Így megspórolva a drága műtrágyák árát is.
Ajánljuk régi gyepterületek felülvetésére, illetve újrafüvesítésre.
Régi gyep felülvetése esetén egy zsák 10-15 négyzetméterre, új terület füvesítésekor egy zsák 4-5 négyzetméterre elegendő. Súly: 5 kg (függ a komposzt nedvesség tartalmától).


Csomagolás mérete: magasság: 64 cm, szélesség: 36 cm, mélység: 11 cm

Súly: 5 kg (függ a komposzt nedvesség tartalmától)

 

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Szegedi kiszállítás: 490 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek

;