Virágföldbe szúrható vízadagoló

Virágföldbe szúrható vízadagoló

Sajnos a termék jelenleg nem rendelhető.
Legutóbbi ára

1 490 Ft


  • Termékkód: WH10
  • Szállítás : 2-4 hét
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
Kívánságlistába

Terrakotta, virágföldbe szúrható víz és tápanyag adagoló. Nem kell aggódnod, hogy növényeid elszáradnak, amíg te távol vagy, hiszen az adagoló egyenletesen oszlatva juttatja el a tápanyagokat és nedvességet a növény földjébe. Így az mindig elegendő vízhez és tápanyaghoz jut. A kertben és a lakásban is használhatunk földbe szúrható vízadagolót. A legvízigényesebb növényeink esetén pedig fokozottan szükség van adagolóra. Terrakotta anyagának köszönhetően az eszköz lassan, csak napok alatt engedi ki magából a vizet, így folyamatosan nedvesen tartva a növény földjét.

TIPP: Az adagoló úgy lett tervezve, hogy felső részébe akár egy vízzel megtöltött borosüveg is beleállítható a hosszantartó nedvességpótlás céljából.


Mérete: szélesség: 5,1 cm, mélység: 5,6 cm, magasság: 17,6 cm

Súly: 0,12 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Szegedi kiszállítás: 490 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek