Mulberry & Fig Delight, Yankee Candle illatgyertya, kicsi üveg (eperfa, füge)

Mulberry & Fig Delight, Yankee Candle illatgyertya, kicsi üveg (eperfa, füge)

4 490 Ft


  • Termékkód: 1556247E
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

A Mulberry & Fig Delight, Yankee Candle illatgyertya gyümölcsös illatú, egy csábító szedres-fügés gyümölcstálra emlékeztet. Az autentikus alapanyagok és a prémium minőségű viasz tiszta és kiegyensúlyozott illatot hoz lakásunkba.

Legfőbb illatjegyei:
szeder, füge, vaníliabab

A terméket hőálló felületre szabad csak tenni! Ellenőrizd, hogy a gyertya minden éghető anyagtól és hőforrástól (TV, radiátorok) elegendő távolságban legyen! Gyermekektől és háziállatoktól tartsd távol!

Az égő gyertyát soha ne hagyd felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében! Az égő gyertyák között legalább 20 cm szabad hely legyen. Ne hagyd a gyertyát több mint 4 órán át égni! Ha a gyertya ég, ne döntsd meg! Ne hagyd, hogy a láng elérje az edény oldalát! Ha a gyertyaréteg 1 cm-nél vékonyabb, oltsd el, és ne hagyd teljesen az aljáig leégni!


Méret: átmérő: 5,8 cm, magasság: 8,6 cm

Súly: 0,1 kg

Illatcsalád: Gyümölcs

Égési idő: 25-35 óra

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek