Katicaház, 3 féle
Katicaház, 3 féle

Katicaház, 3 féle

8 590 Ft


  • Termékkód: EL073
  • Szállítás : 1-3 munkanap
  • 20 000 Ft felett ingyenes szállítás
Szín
  • Mennyiség:
  • + -
Kívánságlistába

Fa katica ház 3 féle zöld színben. Azonfelül, hogy milyen öröm őket nézni, a katicák kifejezetten hasznos teremtmények. Egy felnőtt katicabogár több, mint 100 levéltetvet eszik meg naponta, ami már önmagában is egy jó indok, hogy a kertünkbe csaljuk őket.
A katicabogár házat arra tervezték, h menedéket adjon a katicáknak, míg más lakókat vagy ragadozókat távol tart, hogy a katicák könnyen hozzáférjenek.
A katicák gyakran csoportokban telelnek és tanácsos leveleket vagy hullámosított karton tekercset helyezni a házba, hogy igazán otthon érezhessék magukat. Fagyott katica lárvákat is belehelyezhetünk, hogy természetes módon harcoljunk a levéltetvek ellen.


Mérete: magasság: 21,2 cm, szélesség: 15,7 cm, hosszúság: 14,3 cm

Súlya: 0,47 kg

Minden 20 000 Ft feletti rendelést ingyenesen szállítunk.

Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeghatárt, akkor a következő szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Házhozszállítás: 1190 Ft
Kézbesítés GLS pontra: 990 Ft
Kézbesítés Pick Pack Pontra: 990 Ft
Személyes átvétel szegedi irodánkban: 0 Ft

Fontos tudnod, hogy a Pick Pack Pont csak maximum 60 x 60 x 60 cm-es és 20 kg-nál könnyebb csomagot fogad. Kérünk, ha csomagod például felnőtt esernyőt vagy nagyobb méretű tűzrakót tartalmaz (vagy egyéb nagyobb méretű terméke(ke)t), fizetéskor válaszd a GLS pontot, vagy a Házhozszállítást, esetleg a Személyes átvételt. Nem kell aggódnod, hiszen mi minden rendelést gondosan kezelünk, így ha észrevesszük, hogy csomagod véletlenül mégsem fér be a Pick Pack Pont által meghatározott méretbe, felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a részleteket.Hasonló termékek