Szállítás és fizetés | Kert és Otthonbolt Webáruház - Lakáskiegészítők, kerti dekorációk

Nyomtatás | Letöltés | Elállási nyilatkozat

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

 

Azokat a megrendeléseket, amelyek csak olyan terméke(ke)t tartalmaznak, melyeknél a termék oldalán 1-3 munkanapos szállítás van feltüntetve, 1-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Azokat a megrendeléseket, amelyek olyan terméke(ke)t is, vagy csak olyanokat tartalmaznak, melyeknél a termék oldalán 3-5 hetes szállítás van feltüntetve, azután adjuk át a futárszolgálatnak, miután az összes termék beérkezett a raktárunkba. Az ilyen, 3-5 hetes szállítási idejű termékeket tartalmazó rendelések esetén mindig értesítünk a várható szállításról. Kérheted rendelésed részteljesítését is, ilyenkor azonban, ha adott részteljesítés összege nem éri el az ingyenes szállításhoz szükséges értéket, szállítási díjat számolhatunk fel, amellyel kapcsolatban minden esetben előre egyeztetünk veled.
20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás MINDIG ingyenes (ebben az esetben tehát a következőkben felsorolt szállítási díjakat nem kell kifizetni).
A rendeléshez tartozó számlát e-mailben küldjük el.

 

I. Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
A csomagodat az ország bármely területére az általad megadott címre szállítjuk ki, amelynek díja 1 190 Ft. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, a szállítás díja 1 480 Ft. A csomag érkezéséről e-mail és/vagy SMS értesítőt fogsz kapni a futárszolgálattól, amely tartalmazza a kézbesítés várható idejét és a futár telefonszámát. A szállítás napját és helyét még utólag is van lehetőséged módosítani a GLS online felületén. Depóvárosokban lehetőség van esti (17-20 h közötti) átvételre is. GLS ügyfélszolgálat (H-P: 7:00-20:00): +36 1 802 02 65, GLS nyomonkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match

 

II. Kézbesítés átvételi Pontra (GLS Pontok)
Használd ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsd napi ritmusodhoz! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található, válaszd ki a neked megfelelőt! A GLS CsomagPont-ra vagy Pick Pack Pontra történő szállítás díja 990 Ft, utánvétes fizetés esetén pedig 1 280 Ft. A csomag átvételéhez szükséged lehet személyi igazolványra, vagy más személyazonosító okiratra. Kérjük, ezeket vidd magaddal.

 

A GLS futárszogálat a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontra, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagod megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitvatartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

 

III. Kézbesítés átvételi Pontra (Pick Pack Pontok)
A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és időhatékony csomagponti megoldást kínál az online vásárlók számára. Kényelmesen, és gyorsan veheted át rendeléseidet, igazodva napod menetéhez. A csomag útját nyomon követheted a megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a pickpackpont.hu weboldalunkon keresztül: https://www.pickpackpont.hu/ Értesítünk amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre Pick Pack Pont ügyfészolgálat: +36 1 881 26 15

 

Mikor érdemes CsomagPontba vagy Pick Pack Pontra kérni a kiszállítást?
Ha már másnap szeretnéd átvenni a megrendelt árut.
Ha napközben ritkán vagy otthon, és ezért nem tudsz a futárra várni.
Ha saját időbeosztás szerint szeretnéd az ügyeidet intézni.
Ha szívesen kihasználnád az egyes üzletek hosszú nyitvatartási idejét.
Ha gyakran vagy úton, és ezért útba esik a választott átvevőhely.

 

Hogy történik a csomag átvétele a csomagpontokon?
A futárszolgálat az áru feladását követő munkanapon e-mail és/vagy SMS értesítőt küld Neked, hogy az árut a kijelölt GLS CsomagPonton vagy Pick Pack Ponton átveheted. Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznod kell az átvételnél. GLS CsomagPont esetében az értesítést követő 5 munkanapon belül, Pick Pack Pont esetében 7 naptári napon belül bármikor elmehetsz a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitvatartási idejét. A csomag átvételéhez szükséged lehet személyi igazolványra, vagy más személyazonosító okiratra. Kérjük, ezeket vidd magaddal.

GLS CsomagPontra kért csomagodról a www.csomag.hu oldalon találsz információt. A Pick Pack Pontra kézbesített csomagok nyomonkövetése a https://www.pickpackpont.hu/csomagkereso/ oldalon elérhető.

 

IV. Személyes átvétel
A megrendelt termékeket irodákban (6728, Szeged Kollégiumi út 16. – Kert és Otthonbolt/ INCERO Kft.) személyesen (ingyenesen) is átveheted. Csak előre egyeztetett időpontban! Iroda nyitvatartása: H-P 8-16.

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


I. Utánvéttel fizetés
Készpénzzel vagy bankkártyával fizethetsz házhozszállítás esetén a futárnál, valamint GLS CsomagPonton és Pick Pack Ponton történő személyes csomagátvételkor.

 

II. Bankkártyás fizetés
Fizess kényelmesen, gyorsan és biztonságosan bankkártyával! Internetes fizetés során átírányítunk a CIB Bank zárt rendszerű felületére, ahol a legszigorúbb biztonsági feltételeknek megfelelően történik a fizetés. Bankkártyás fizetéskor Mastercard/Maestro, Visa, Visa Electron bankkártyákat használhatsz. Fizetéshez szükséges adatok: bankkártya szám, lejárati dátum és a hátoldalon található CVC kód.

 

A bankkártyás fizetéssel kapcsolatos bővebb információkról, mint például a biztonság vagy a fizetés menete, itt olvashatsz.

 

III. Banki előre utalás
A webáruházban kiválasztott és megrendelt termékeket kifizetheted előre átutalással is. Kérjük, hogy a rendelés végösszegét utald át a rendelés értesítőn (vagy lentebb) feltűntetett bankszámlára. Az átutalás megérkezése után összeállítjuk a megrendelésedet és átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi 1-3 munkanapon belül. A számlát e-mailben küldjük el neked.
Átutalási Adatok:
Cégnév: INCERO Kft.
Bank: Wise Europe SA
Bankszámlaszám: 12600016-18842399-77906250

 

IV. Fizetés irodánkban
A megrendelt termékeket az irodánkban (6728, Szeged Kollégiumi út 16. – Kert és Otthonbolt/ INCERO Kft.) veheted át. A fizetés személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával vagy banki előre utalással lehetséges. Iroda nyitvatartása: H-P 8-16.