Segítség | Kert és Otthonbolt Webáruház - Lakáskiegészítők, kerti dekorációk

1. Kik vagyunk?

Cégünk, a holland Esschert Design kerti- és lakáskiegészítők kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Webáruházunk egyedi termékek széles választékával és folyamatosan bővülő termékpalettával vár téged.

2. Regisztrálj!

A regisztrációt követően bónuszprogramunk segítségével kedvezményes vásárlásokra tehetsz szert. Aktuális bónuszpontjaidat belépés után tekintheted meg.

3. Vásárolj!

Online: Kert és Otthonbolt webáruházunkon
https://www.kertesotthonbolt.hu
Szegedi üzletünkben:
InCero Galéria Szeged, Petőfi Sándor sgt. 53.
Telefonon: 06-20-331-0000
E-mailen: info@incero.hu

4. Használd ki kedvezményeinket!

Vásár kategóriában kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket. Kifutó termékeink forgalmazását hamarosan befejezzük teret engedve az újdonságoknak. Ezeket a termékeket akár féláron is megvásárolhatod.

5. Fizetési módok

Válaszd a számodra legmegfelelőbbet. Fizethetsz utalással, készpénzzel vagy bankkártyával.

6. csomagolás

Nem kell aggódnod, mi minden terméket leellenőrzünk és gondos odafigyeléssel becsomagolunk. Törött vagy hibás terméket soha nem küldünk. Törékeny terméket kizárólag törékeny csomagként adunk fel.

7. Szállítás, átvétel

Magyarország bármely területére 1-3 munkanapon belül megérkezik a csomagod. Választhatsz házhozszállítás, Postapont vagy MOL Postapontra történő kiszállítás közül. Bolti átvételre szegedi üzletünkben (inCero Galéria) van lehetőséged.

8. Rendelés visszaigazolás

A csomagod összeállítása után minden alkalommal telefonos visszajelzést kapsz tőlünk a kiszállítás idejét illetően.

9. Csomag visszaküldés

Minden csomag átvételekor még a kibontás előtt, maximálisan győzödj meg a csomag sértetlenségéről. Ha a csomag sérült, például nyomott vagy szakadt, abban az esetben kérd a futárt, hogy vegye jegyzőkönyvbe az esetet és ne vedd át tőle a csomagot. Továbbá a gyors intézkedés érdekében, jelezd nekünk is telefonon (06-20-331-0000).

10. Hírlevél

Kiemelt ajánlatainkról e-mailes értesítőnkben olvashatsz. Jelentkezz és a legfontosabb infomációkról tájékoztatunk téged.