Most megtudhatod, milyen esernyőt válassz, legyen sportos vagy akár klasszikus a stílusod, hogy egy kicsit feldobd vele az esős napokat! Segítünk eligazodni az esernyők tengerében egyszerű tesztünk segítségével. Sőt, meg is mutatunk Neked néhány szuper darabot, melyből már csak választanod kell! Tesztre fel!

 

 
1. Kérdés: Hogyan jellemeznéd az öltözködési stílusodat?

A kifinomultan elegáns

B színes és bohókás

C sportos

D minimalista

 

2. Kérdés: Fejezd be a mondatot. Az esős napok engem ...

A ... teljesen lehangolnak és legszívesebben ki sem mozdulnék a házból. 

B ... kicsit ingerültté tesznek.

C ... különösebben nem érintenek meg, ugyanolyan napok számomra mint a többi.

D ... feltöltenek energiával, hiszen imádom az eső illatát.

 

3. Kérdés: Mi a legfontosabb számodra az öltözködésben vagy amikor megveszel egy új ruhát?

A     a lényeg, hogy én jól érezzem bennük magam

B     az önkifejezés számomra a legfontosabb

C     a kényelem mindennél fontosabb

D     azt szeretem igazán, ha praktikusak a dolgaim

 

4. Kérdés: Képzeld el, hogy valakivel sétálsz az utcán, amikor hirtelen leszakad az ég és csak nálad van esernyő. Ki az az ember, akivel éppen akkor ott a legszívesebben megosztanád az esernyőd, hogy aztán egy jót nevessetek alatta?

A     a szerelmemnek

B     a gyermekemnek

C     a barátnőmnek/ barátomnak

D     inkább csak egyedül szeretnék

 

5. Kérdés: Melyik szó illik a leginkább rád?

A     kreatív

B     életvidám

C     optimista

D     titokzatos

 

Ha a legtöbb válaszod A volt akkor hozzád egy igazán különleges esernyő illik, mely alatt akár ketten is kényelmesen elfértek. Nézd csak ezt mesés kétszemélyes esernyőt, mely nem csak csodás küllemmel, de masszív minőséggel is rendelkezik. Két személy kényelmesen elfér alatta. Párokra szabott, elegáns esernyőnk ugyanúgy megmenthet bármely randevút, mint egy mesés esküvőt. :)

Ha a legtöbb válaszod B volt, valószínűleg nagyon kedveled a vidám dolgokat és körbevenni magad boldog emberekkel. De úgy tűnik sajnos az eső nem a barátod. Éppen ezért válasssz olyan esernyőt, amely még a legszürkébb napjaidat is feldobja. Neked ajánljuk cuki flamingó mintás esernyőnket a jókedvűen induló hétköznapokért.

Ha a legtöbb válaszod C volt, Te vagy a programokkal teli naptárok hőse, aki egyik eseményről siet a másikra és pont ezért szereti, ha ruhája kénylemes, kiegészítői pedig praktikusak, melyek segítenek a napi rutin ellátásában. Ha magadra ismertél a leírásból akkor ez a gyümölcs mintás design esernyő lesz az elkövetkezendőkben a legjobb barátod! Praktikus kialakításának köszönhetően ugyanis összecsukható, így használaton kívül akár a táskában is tárolhatod. Válassz a három féle: kiwi, narancs és dinnye minta közül és tedd vidámmá az esős hétköznapokat. 

Ha a kérdésekre leginkább D választ adtál a stílusodhoz egy letisztult, de mégis praktikus esernyő illik, amely tökéletes kiegészítője outfitednek. A legjobb befektetés a Te esetedben egy egyszínű, elegáns, sötét esernyő, melyet nálunk ráadásul sétapálcás változatban is megtalálsz. Így még a pocsojás napokon is divatos lehetsz. Válassz három különböző monokróm színű esernyőnk közül: méregzöld, izgalmas kék vagy éjfekete. 

 

Nézd meg további esernyőinket és válogass közel 60 szín és forma közül kedvedre!

 

 

 

 

Vissza
;