Ha Te is rengeteget gondolkozol azon, mivel lepd meg férfi ismerőseidet, barátaidat vagy rokonaidat, esetleg a párodat, akkor érdemes tovább olvasnod. Konkrét tippeket adunk neked, amelyeket akár későbbre is elmenthetsz magadnak. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy egy egyszerű hétvégi vendégségről, nálunk minden alkalomra megtalálod a megfelelő meglepetést.

 

1.Üvegnyitó medve vagy kutya formában

Öntöttvas anyagának köszönhetően időtálló termék, amely külső és belső használatra is alkalmas. A falra egyszerűen felszerelhető és minden fém kupakkal ellátott italt ki lehet vele nyitni. Sokkal menőbb, mint a hagyományos sörnyitó, nem igaz?

MEGNÉZEM >>

 

2.Magas minőségű bőrből készült BBQ kötény

Ez aztán egy örök darab! Nem csupán a családi sütögetések alkalmával, hanem kertészkedés közben is használható. Elején található zsebébe kisebb konyhai eszközök vagy kerti szerszámok tehetők. Válassz hozzá egy praktikus, jobbkezes hasított bőr kesztyűt is, hogy teljes legyen a szett!

MEGNÉZEM >>

 

3.Stílusos szerszámtartók

Fából készült, személyre szabható fali polcos szerszámtartó a barkácsolás szerelmeseinek. A 8 db rúdnak köszönhetően teljesen rajtunk áll, hogyan helyezzük el rajta a polcokat. Az álló szerszámtartó pedig praktikus a hosszúnyelű kerti szerszámok elhelyezésére.

MEGNÉZEM A FALI RENDSZEREZŐT >>

MEGNÉZEM AZ ÁLLVÁNYT >>

 

4.Grill szerszám szett

A tökéletes húsok, zöldségek elkészítéséhez elengedhetetlen kellék. A szett egy összetekerhető zöld táskában érkezik, tartalmaz fogócsipeszt, ecsetet, húslapátot és egy villát is.

MEGNÉZEM >>

 

5.Ajtókitámasztó kétféle színben

Egyszerű, letisztult ajtókitámasztó, amely azon kívül, hogy praktikus a szellőztetések alkalmával, még stílusosan is mutat. Közel 3 kg súlyú termék, masszívan tartja a becsukódó ajtókat. Minden háztartásban alap darab!

MEGNÉZEM >>

 

6.Tüzifahordó táska

Kerti tűzrakás a családdal vagy egy kellemes téli este a kandalló mellett? A tüzifahordó táskával könnyebbé válik a fahordás. Strapabíró darab, amelybe bátran belepakolhatsz.

MEGNÉZEM >>

 

7.Agancs formájú akasztó

Ez az öntöttvas fogas az otthonunk bármely pontján jól mutat, illeszkedik a régi, a rusztikus és a modern stílushoz is. Nem csak akasztóként funkcionál jól, hanem egymagában is igen dekoratív lakáskiegészítő. 

MEGNÉZEM >>

 

8.Sörösrekeszre helyezhető asztallap

Ez aztán egy igazi különlegesség! Sörös rekesz szabványméretre tehető asztallap, amely a kerti partik elmaradthatatlan kelléke. Vegyél egy rekesz hideg sört, üljétek körbe a barátokkal a teraszon vagy a kertben és tegyétek rá az asztallapot. A tetején lévő levehető ajtónak köszönhetően ha valaki megszomjazik, könnyedén kiveheti az egyik sörös üveget.

MEGNÉZEM >>

 

9.Fém bortartó

Rusztikus fém bortartó azoknak, akik kedvelik a régies hangulatú stílust. 6 db üveg tárolására alkalmas. Szintén egy olyan termék, amely minden kerti összejövetelkor dekoratívan mutat az asztalon.

MEGNÉZEM >>

 

10.Cipőtisztítő szett

Elegáns, fa dobozos cipőtisztító szett, hat különböző eszközzel. Tipikus, férfias ajándék, amelyet a csomagolása még különlegesebbé tesz. A szett tartalmaz három cipőtisztító kefét, egy cipőskanalat, egy polirozó törlőt és egy cipőpasztát is.

MEGNÉZEM >>

Vissza
;