Blog

Top 10 ajándék férfiaknak

Évi
Évi
2023.06.25 17:40
Top 10 ajándék férfiaknak

Ha Te is rengeteget gondolkozol azon, mivel lepd meg férfi ismerőseidet, barátaidat vagy rokonaidat, esetleg a párodat, akkor érdemes tovább olvasnod. Konkrét tippeket adunk neked, amelyeket akár későbbre is elmenthetsz magadnak.

1.Üvegnyitó medve vagy kutya formában

Öntöttvas anyagának köszönhetően időtálló termék, amely külső és belső használatra is alkalmas. A falra egyszerűen felszerelhető és minden fém kupakkal ellátott italt ki lehet vele nyitni. Sokkal menőbb, mint a hagyományos sörnyitó, nem igaz?

MEGNÉZEM >>

 

2.Magas minőségű bőrből készült BBQ kötény

Ez aztán egy örök darab! Nem csupán a családi sütögetések alkalmával, hanem kertészkedés közben is használható. Elején található zsebébe kisebb konyhai eszközök vagy kerti szerszámok tehetők. Válassz hozzá egy praktikus, jobbkezes hasított bőr kesztyűt is, hogy teljes legyen a szett!

MEGNÉZEM >>

 

3.Stílusos szerszámtartók

Fából készült, személyre szabható fali polcos szerszámtartó a barkácsolás szerelmeseinek. A 8 db rúdnak köszönhetően teljesen rajtunk áll, hogyan helyezzük el rajta a polcokat. Az álló szerszámtartó pedig praktikus a hosszúnyelű kerti szerszámok elhelyezésére.

MEGNÉZEM A FALI RENDSZEREZŐT >>

MEGNÉZEM AZ ÁLLVÁNYT >>

 

4.Grill szerszám szett

A tökéletes húsok, zöldségek elkészítéséhez elengedhetetlen kellék. A szett egy összetekerhető zöld táskában érkezik, tartalmaz fogócsipeszt, ecsetet, húslapátot és egy villát is.

MEGNÉZEM >>

 

5.Ajtókitámasztó kétféle színben

Egyszerű, letisztult ajtókitámasztó, amely azon kívül, hogy praktikus a szellőztetések alkalmával, még stílusosan is mutat. Közel 3 kg súlyú termék, masszívan tartja a becsukódó ajtókat. Minden háztartásban alap darab!

MEGNÉZEM >>

 

6.Tüzifahordó táska

Kerti tűzrakás a családdal vagy egy kellemes téli este a kandalló mellett? A tüzifahordó táskával könnyebbé válik a fahordás. Strapabíró darab, amelybe bátran belepakolhatsz.

MEGNÉZEM >>

 

7.Agancs formájú akasztó

Ez az öntöttvas fogas az otthonunk bármely pontján jól mutat, illeszkedik a régi, a rusztikus és a modern stílushoz is. Nem csak akasztóként funkcionál jól, hanem egymagában is igen dekoratív lakáskiegészítő. 

MEGNÉZEM >>

 

8.Sörösrekeszre helyezhető asztallap

Ez aztán egy igazi különlegesség! Sörös rekesz szabványméretre tehető asztallap, amely a kerti partik elmaradthatatlan kelléke. Vegyél egy rekesz hideg sört, üljétek körbe a barátokkal a teraszon vagy a kertben és tegyétek rá az asztallapot. A tetején lévő levehető ajtónak köszönhetően ha valaki megszomjazik, könnyedén kiveheti az egyik sörös üveget.

MEGNÉZEM >>

 

9.Fém bortartó

Rusztikus fém bortartó azoknak, akik kedvelik a régies hangulatú stílust. 6 db üveg tárolására alkalmas. Szintén egy olyan termék, amely minden kerti összejövetelkor dekoratívan mutat az asztalon.

MEGNÉZEM >>

 

10.Cipőtisztítő szett

Elegáns, fa dobozos cipőtisztító szett, hat különböző eszközzel. Tipikus, férfias ajándék, amelyet a csomagolása még különlegesebbé tesz. A szett tartalmaz három cipőtisztító kefét, egy cipőskanalat, egy polirozó törlőt és egy cipőpasztát is.

MEGNÉZEM >>

 

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!