Regisztrálj Bónuszpontokért, szerezd meg az 1000 Ft-os Kuponokat és Ne maradj le kivételes Akcióinkról!

Regisztráltál már Webáruházunkban? Ha még nem, akkor bármikor megteheted! És hogy miért fontos regisztrált vásárlónak lenni nálunk? Máris elmondjuk!

Kert és Otthonbolt Webáruházunkban lehetőséged van regisztrálni néhány alapvető adatod megadásával. Ezt követően elkészül a saját profilod, ahová bármikor beléphetsz. A regisztrációt követően profilodban tudod nyomon követni rendeléseidet, bónuszpontjaidat és kapott kedvezményes kuponjaidat. 

Tudd meg milyen előnyökkel jár, ha beregisztrálsz oldalunkra: 

1. Gyűjts Bónuszpontokat vásárlásaiddal és fizess kevesebbet!

Ha már regisztráltál Webáruházunkban, vásárlásaid során Bónuszpontokat gyűjthetsz. 1 Bónuszpont = 1 Ft. Minden vásárlásod után a  végösszegéből 10 % Bónuszpontot írunk jóvá profilodon, melyhez azonban minden alkalommal szükséges, hogy bejelentkezz. Ezeket a Bónuszpontokat későbbi vásárlások alkalmával 10 % kedvezményre tudod beváltani. Ugye milyen jól hangzik? 

Vegyünk egy példát: ha bejelentkezve vásárolsz 20 000 Ft-ért, akkor 2 000 Ft Bónuszpontot írunk jóvá saját profilodban. Egy következő vásárlásod alkalmával, ami például 15 000 Ft értékű, 1 500 Ft Bónuszpontot tudsz felhasználni kedvezményként. Így a végösszeg 13 500 Ft lesz, és még marad 500 Ft Bónuszpontod a következő vásárlásra. Vásárlások alkalmával vagy beváltani vagy gyűjteni tudod a 10 % Bónuszpontokat. Látod milyen egyszerű, és máris spóroltál magadnak!

További információkat itt találsz a Bónuszpontokról: https://www.kertesotthonbolt.hu/bonuszpontokrol/
’Hogy kell használni a Bónuszpontokat’-hoz pedig ide kattints: http://mailchi.mp/kertesotthonbolt.hu/minden-vsrlsod-utn-visszatrtst-kapsz
 

2. Szeretnéd ha megajándékoznánk egy  1 000 Ft-os kuponnal? Hívd meg barátodat, és a vásárlását követően egy 1 000 Ft-os Kupont kapsz tőlünk.

Te is biztosan elmondod ismerőseidnek, ha rábukkansz egy különleges termékre, nem igaz? Ha már regisztráltál és beléptél a profilodba, kattints a Meghívott barátaim menüpontra és Hívd meg e-mailben barátaidat, hogy megismerhessék termékeinket! Első vásárlásukat követően rögtön egy 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg neked, hogy ajánlottad Webáruházunkat! Minél több barátod vásárol, annál több 1 000 Ft-os kupon lehet a Tiéd! Neked hány barátod van?

További részletekért kattints ide: https://www.kertesotthonbolt.hu//hivd-meg-baratodat-reszletek/
 

3. Miért fontos, hogy mindig kövesd hírleveleinket?

Regisztrációd során mindenképpen érdemes feliratkozni Hírlevelünkre, hiszen sok-sok akciós ajánlatot küldünk kizárólag hírlevél olvasóink számára. Értesülj elsőként aktualitásainkról, híreinkről és kedvezményeinkről.

Hírlevélre való feliratkozáshoz ide kattints: https://www.kertesotthonbolt.hu/#hirlevel

Na, hogy hangzik? Próbáld ki, hiszen csak nyerhetsz vele! Most már csak egy kattintásra vagy, hogy beregisztrálj Webáruházunkba!
Regisztrációért ide kattints: https://www.kertesotthonbolt.hu/regisztracio/

 

 

Vissza
;