Blog

Menjünk stílusosan a piacra! – Design bevásárló táskával

Évi
Évi
2022.03.20 10:09
Menjünk stílusosan a piacra! – Design bevásárló táskával

Cseréld le divatosra, a boltban kapott lila csíkos nejlonzacskót és legyél egyedi, állat vagy akár zöldségmintás táskáinkkal. Ha már téged is kiborít a könnyen elszakadó fül, és hogy a konzerv biztosan kiesik a szatyorból mire elérsz az autóhoz, akkor ezeket a táskákat most imádni fogod!

Én elmentem a vásárba… flamingós táskával.

Imádod a kis szőrmók cicádat vagy bolondulsz a kutyádért? Megmagyarázhatatlan kapocs van közted és a lovak között esetleg elkapott a flamingó láz vagy a levendula őrület? Vagy csak egyszerűen Te is azon embercsoportok közé tartozol, akik óvják és imádják a környezetüket, szeretik a növényeket és ezzel együtt majdnem minden állatot is?

Találd meg kínálatunkban a leginkább hozzád illő stílusos táskát, amellyel garantáltan ki fogsz tűnni a hétköznapi táskák tömegéből, hogy a legközelebbi nagybevásárlás alkalmával már ne kelljen eldobható zacskót kérned a pultnál! Különleges mintájú, mókás és kedves bevásárlótáskák várnak Rád kínálatunkban.

Ha táskáinkat használod a környezetet is tehermentesíted a káros anyagoktól, hiszen több évig is szolgálnak téged vezessen utad akár a picra egy kis idénygyümölcsért vagy kedvenc ruhaboltodba. Mindemellett praktikusak, hiszen kis helyen is elférnek. A naponta vásárolt és kidobott egyszer használatos műanyag tasakok helyett válaszd Te is a környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvezőbb, nagy teherbírású, egyszerűen tárolható és könnyen tisztítható táskáinkat.

Válogass kedvedre, a bohókás állatostól a zöldségmintásig! Válassz többet, hogy bármikor kedvedre cserélgethetsd! Ne feledkezz meg a család többi tagjáról és a barátaidról sem! Biztosan örülnének a gyerekek vagy a párod is egy vicces darabnak. Dobd fel a napjukat és lepd meg őket egy designos táskával!

Ha pedig szívesebben cipelnéd haza a hétvégi ebéd hozzávalóit egy margarétás táskában vagy örülnél, ha gyönyörű, mezei virágok is elkísérnének a piacra, akkor printelt design táskáinknak biztosan nem fogsz tudni ellenállni.

5 indok, hogy miért válaszd design bevásárló táskáinkat:

- rengeteg különleges minta közül választhatsz, amik jókedvre derítenek

- egyszerűen tárolható, használat után csak összehajtod és elfér a fiókodban

- könnyen tisztítható, így hosszú ideig hű társad lehet a bevásárlások alkalmával

- a könyezetért is tettél, ha ezt választod az egyszer használatos műanyag táskák helyett

- nagy teherbírás, így nyugodtan telipakolhatod

És ha még mindig vacillálsz akkor érdemes lesz megnézned kínálatunkat, ahol közel 70 mintát találsz a terepmintától kezdve egészen a vadászos motívumokig. Ráadásul, ha szerencséd van, kedvencedet akár már 45% kedvezménnyel is megvásárolhatod.

Siess, mert a cuki darabok gyorsan fogynak! A táskákért IDE kattints!

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!