Én elmentem a vásárba… flamingós táskával.

Imádod a kis szőrmók cicádat vagy bolondulsz a kutyádért? Megmagyarázhatatlan kapocs van közted és a lovak között esetleg elkapott a flamingó láz vagy a levendula őrület? Vagy csak egyszerűen Te is azon embercsoportok közé tartozol, akik óvják és imádják a környezetüket, szeretik a növényeket és ezzel együtt majdnem minden állatot is?

Találd meg kínálatunkban a leginkább hozzád illő stílusos táskát, amellyel garantáltan ki fogsz tűnni a hétköznapi táskák tömegéből, hogy a legközelebbi nagybevásárlás alkalmával már ne kelljen eldobható zacskót kérned a pultnál! Különleges mintájú, mókás és kedves bevásárlótáskák várnak Rád kínálatunkban.

 

Ha táskáinkat használod a környezetet is tehermentesíted a káros anyagoktól, hiszen több évig is szolgálnak téged vezessen utad akár a picra egy kis idénygyümölcsért vagy kedvenc ruhaboltodba. Mindemellett praktikusak, hiszen kis helyen is elférnek. A naponta vásárolt és kidobott egyszer használatos műanyag tasakok helyett válaszd Te is a környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvezőbb, nagy teherbírású, egyszerűen tárolható és könnyen tisztítható táskáinkat.

 

 

 

Válogass kedvedre, a bohókás állatostól a zöldségmintásig! Válassz többet, hogy bármikor kedvedre cserélgethetsd! Ne feledkezz meg a család többi tagjáról és a barátaidról sem! Biztosan örülnének a gyerekek vagy a párod is egy vicces darabnak. Dobd fel a napjukat és lepd meg őket egy designos táskával!

Ha pedig szívesebben cipelnéd haza a hétvégi ebéd hozzávalóit egy margarétás táskában vagy örülnél, ha gyönyörű, mezei virágok is elkísérnének a piacra, akkor printelt design táskáinknak biztosan nem fogsz tudni ellenállni.5 indok, hogy miért válaszd design bevásárló táskáinkat:

- rengeteg különleges minta közül választhatsz, amik jókedvre derítenek

- egyszerűen tárolható, használat után csak összehajtod és elfér a fiókodban

- könnyen tisztítható, így hosszú ideig hű társad lehet a bevásárlások alkalmával

- a könyezetért is tettél, ha ezt választod az egyszer használatos műanyag táskák helyett

- nagy teherbírás, így nyugodtan telipakolhatod

És ha még mindig vacillálsz akkor érdemes lesz megnézned kínálatunkat, ahol közel 70 mintát találsz a terepmintától kezdve egészen a vadászos motívumokig. Ráadásul, ha szerencséd van, kedvencedet akár már 45% kedvezménnyel is megvásárolhatod.

Siess, mert a cuki darabok gyorsan fogynak! A táskákért IDE kattints!

Vissza
;