Ha nem szereted a sablonos megoldásokat és a kerted vagy teraszod is egyedi hangulatban szeretnéd berendezni, akkor már a bútorok kiválasztásakor érdemes figyelni a stílusra.

Kertünk berendezésekor rengeteget böngészünk az interneten, keresgélve különleges ötletek bútorok és kiegészítők után. Neked is eláll a lélegzeted a romantikus kastélykertek láttán? Netalán a vagányabb megoldásokat kedveled? Vagy inkább a praktikusság a fontos?

A kerti életterek stílusos és egyben praktikus berendezéséhez webáruházunkban a legszebb kertek hazájából, Hollandiából érkező Esschert Design kerti bútorok széles kínálatát találod meg.

 

Old rectory kollekció

Klasszikus és romantikus hangulat a kertben. Különleges formák a nosztalgia kollekció kínálatában, egyedi formájú fém bútorok kényelmes párnákkal. Burjánzó kertek vagy medencepartok tökéletes berendezése is lehet.

 

Sophia’s terrace

Elegáns és praktikus kerti kiegészítők akácfából, acélvázzal. A letisztult vonalak és a klasszikus dizájn kedvelőinek ajánljuk a fa és fém harmóniáját. Ha a szolid elegancia híve vagy, válaszd kollekciónk darabjait. A kollekció nyugágyat, kerti padot, összecsukható széket és asztalt is tartalmaz.

 

Industial Heritage

Különleges traktor asztalok és székek, ha valami igazán vagány berendezést keresel. A régi dolgok új, modern köntöst kapnak. A vidékies stílus ötvözve a fiatalos, trendi vonallal, a végeredmény pedig egy nagyon egyedi kertberendezés, elegáns, színes és játékos hangulatban.

 

Farm Folklore

Farmház stílusú bútorok fehér és szürke színben, a fából készült kerti berendezések szerelmeseinek. Praktikus kialakítás, letisztult formák és egyszerű natúr színek, amelyek minden színhez és formához passzolnak.

Álljon tehát bármely lakberendezési stílus közel hozzád, egy-egy dominánsabb kiegészítővel sokat dobhatsz az arculaton. Egy árnyas fa alá helyezett klasszikus vonalvezetésű pad, vagy egy ultra dizájnos traktor asztal, abszolút jolly joker darabok! Ha azonban megszállotja vagy a lakberendezésnek, és követed a legújabb trendeket, mindenképpen egészítsd ki apróbb kiegészítőkkel kerted megjelenését. Hiszen tudod: részletek teszik igazán otthonossá a teret. Éppen ezért válassz stílusban passzoló kaspókat, fogast, lábtörlőt vagy akár világítást is. Nézd meg több mint 10 különböző stíluskollekciónkat Weboldalunkon és válogass kedvedre!

Vissza
;