Támogasd Te is 500 Ft-tal a Madártani Egyesületet kismadaras esernyőnk megvásárlásával! Légy részese Te is természetünk védelmének!

Biztosan számodra is nagyon fontos a természet megóvása, ami a mai rohanó világunkban egyre fontosabb szerepet tölt be életünkben.

A Magyar Madártani Egyesület (MME) Közép-Kelet-Európa legnagyobb természetvédelmi társadalmi szervezete 1974-ben alakult meg és jelenleg 10.000 tag és több ezer önkéntes segíti munkájukat és a természet védelmét. Az MME kiemelt figyelemmel van az ifjúság és a felnőttek természetvédelmi szemléletének alakításában. Madárvédelmi programokat és természetvédelmi kutatásokat szervez. Szaktanácsadással segít hazai és nemzetközi szervezeteknek is. A hazai madárvilág védelmét támogatva, létrehozott egy Gondoskodó Termékek programot, amelynek célja, hogy a partnerek az általuk felajánlott termék értékesítéséből származó adományokkal támogassák az MME munkáját.

A természetvédelem nekünk is szívügyünk, ezért döntöttünk úgy, hogy támogatni szeretnénk ezt a nagyszerű kezdeményezést:
Minden Kismadaras esernyő megvásárlását követően 500 Ft-ot adományozunk a Magyar Madártani Egyesületnek.

A termék megtekintéséhez kattints a képre >>

Köszönjük, ha a termék megvásárlásával úgy döntesz, hogy Te is támogatod hazai madaraink védelmét!

 

 

Vissza
;