Blog

8 kiegészítő, a bohém stílus kedvelőinek

Évi
Évi
2022.08.07 10:19
8 kiegészítő, a bohém stílus kedvelőinek

Szeretnéd te is feldobni a mindennapokat bohém stílusú tárgyakkal? Akkor az alábbi ötletek neked szólnak.

Pingvines locsolókanna, méhkas formájú limonádés üveg, ananászos fogas, flamingós lábtörlő... és a vidám kiegészítők sora itt még nem ér véget. Szeretnéd te is feldobni a mindennapokat bohém stílusú tárgyakkal? Akkor az alábbi ötletek neked szólnak.

1. Trendi bevásárlótáska

Az egyik legegyszerűbb lépés a környezettudatos élet felé, ha a bevásárláshoz vagy a piacozáshoz viszel magaddal egy bevásárlótáskát és nem veszel minden alkalommal újabb nejlonszatyrokat. Ha sikerül megvalósítanod ezt az egyszerű lépést, akkor máris tettél valamit az élhetőbb környezetért. Ezeket a trendi, vidám színekben kapható bevásárlótáskákat tartósság, nagy teherbírás és praktikusság jellemzi. Ráadásul könnyen a bevásárlókocsira akaszthatod, ezáltal a pakolás is egyszerűbbé válik.

2. Fém sörtartó bontóval

Közös meccsnézés, kerti mozi vagy sütögetés a haverokkal? Nyűgözd le őket fém sörtartóval! A siker biztosan nem marad el. Nemcsak tárolásra alkalmas, a frissítő nedűhöz való hozzájutásban is a segítségedre lesz, mivel a festett fém doboz fogójánál egy sörnyitó található. Azokon a napokon, mikor épp nincs meccs vagy kerti parti, tökéletes kiegészítője lehet a konyhának.

3. Napelemes üveglámpás

Az igényes kialakítású napelemes üveglámpásokkal biztosan besöpröd a vendégek elismerő pillantásait. Kagylókkal, kövekkel, növényekkel dobhatod fel, így könnyen egyedivé varázsolhatod. Amellett, hogy egész nap lenyűgöző dekorációként funkcionál, este hangulatos fényt is kölcsönöz környezetének. Használható a belső terek díszeként, de a kerti kiegészítők sorában is megállja a helyét.

4. Flamingós lábtörlő kókuszrostból

Ahhoz, hogy vendégeid mosollyal az arcukon lépjenek be otthonodba, nyűgözd le őket már a bejáratnál. A lábtörlő alapvető funkciója, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket a lábbelik talpáról, ezzel segítve a belső terek tisztán tartását, de emellett persze nem árt, ha vidám hangulatot is teremt. Ehhez kiváló választás a minőségi, flamingó mintával díszített, kókuszrostból készült lábtörlő.

5. Madaras fogas

Némi érdekességet vihetsz a szoba vagy a kert összképébe, ha az üresebb falakat öntöttvas akasztóval vagy fogassal díszíted. Okozz meglepetést a vendégeidnek és nyűgözd le őket, például az előszoba falát díszítsd mókás, madaras mintájú fogassal. Egyetlen szokatlan elemmel is könnyen egyedi hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

6. Retró bevásárlótáska pink színben

Ilyet a nagymamáink is használtak és milyen menő volt már akkoriban is. Mivel még mindig hódít a retró, te is nyugodtan feldobhatod a reggeli piacozást egy praktikus, hálós bevásárlótáskával, mellyel a környezetet is kíméled. Többféle színben kapható, de ha igazán trendi megoldásra vágysz, akkor válaszd a pink változatot.

7. Csatos limonádés üveg

Itt a nyár, a kerti partik ideje és készülnek a limonádék literszámra. Miben kínáljuk a vendégeknek? Csatos limonádés üvegben, amibe nemcsak limonádé, akár pezsdítő koktél is kerülhet. A háromliteres térfogata miatt a vendégek folyamatosan csapolhatják maguknak a hűsítő italokat. Igényes kialakításának köszönhetően a konyha dísze lehet, mikor épp nincs ”munkában”.

8. Pingvines locsolókanna

Hogyan vegyük rá a gyerkőcöt, hogy segítsen a kerti munkában? Mi mással, ha nem egy menő pingvines locsolókannával. Mókás, cuki, praktikus egyben, mely még a kicsik számára is élvezetessé teszi a viráglocsolást. Mikor nincs rá szükség, akkor sem kell elrejteni a kert végébe, hiszen a kispingvin mókás dísze lehet a terasznak.

A fenti példákon kívül még számtalan mókás tárgyat találsz a webáruházunk virtuális polcain, melyekkel könnyen vidám pillanatokat csempészhetsz a mindennapokba.

Otthont formálunk •  Elmerülünk a designban  •  Szeretjük az egyediséget  •  Életet viszünk a kertbe


Fedezd fel a Kert és Otthon színes termékpalettáját öntöttvas, kert, lakberendezés, dekorációk és gyerek termékek világában! Varázsold el Te is magadat és szeretteidet öntöttvas kolompokkal, dekoratív lábtörlőkkel és egyéb öntöttvas kiegészítőinkkel! Az örömteli hangulat megteremtése a családnak most végtelenül egyszerű lehet kerti partik, piknikek, családi események tökéletes kivitelezésével, tűzrakóink, teraszfűtéseink, és egyéb grill eszközeink segítségével. Ugye te is szeretnél gondoskodni a környezetünkről? Mi sem egyszerűbb, mint kihelyezni a kertedbe néhány madáretetőt, madárházat valamint rovarhotelt. Gondozd és csinosítsd kerted minőségi, öko kerti eszközeinkkel! Az impozáns beltereidet stílusos virágtartó állvány, igényes lakástextil és különféle dekorációs elemek kiegészítésével tudod még hangulatosabbá tenni. Ha már csak a konyhád várakozik egy különleges átalakításra, bármely egyedi konyhai kiegészítőnkkel ez könnyen sikerülhet. Merülj el velünk a színvonalas holland kert- és lakáskiegészítők világában! Válogass sok ezer termékeink közül!