Pingvines locsolókanna, méhkas formájú limonádés üveg, ananászos fogas, flamingós lábtörlő... és a vidám kiegészítők sora itt még nem ér véget. Szeretnéd te is feldobni a mindennapokat bohém stílusú tárgyakkal? Akkor az alábbi ötletek neked szólnak.

 

1. Trendi bevásárlótáska

Az egyik legegyszerűbb lépés a környezettudatos élet felé, ha a bevásárláshoz vagy a piacozáshoz viszel magaddal egy bevásárlótáskát és nem veszel minden alkalommal újabb nejlonszatyrokat. Ha sikerül megvalósítanod ezt az egyszerű lépést, akkor máris tettél valamit az élhetőbb környezetért. Ezeket a trendi, vidám színekben kapható bevásárlótáskákat tartósság, nagy teherbírás és praktikusság jellemzi. Ráadásul könnyen a bevásárlókocsira akaszthatod, ezáltal a pakolás is egyszerűbbé válik.

 

2. Fém sörtartó bontóval

Közös meccsnézés, kerti mozi vagy sütögetés a haverokkal? Nyűgözd le őket fém sörtartóval! A siker biztosan nem marad el. Nemcsak tárolásra alkalmas, a frissítő nedűhöz való hozzájutásban is a segítségedre lesz, mivel a festett fém doboz fogójánál egy sörnyitó található. Azokon a napokon, mikor épp nincs meccs vagy kerti parti, tökéletes kiegészítője lehet a konyhának.

 

3. Napelemes üveglámpás

Az igényes kialakítású napelemes üveglámpásokkal biztosan besöpröd a vendégek elismerő pillantásait. Kagylókkal, kövekkel, növényekkel dobhatod fel, így könnyen egyedivé varázsolhatod. Amellett, hogy egész nap lenyűgöző dekorációként funkcionál, este hangulatos fényt is kölcsönöz környezetének. Használható a belső terek díszeként, de a kerti kiegészítők sorában is megállja a helyét.

 

4. Flamingós lábtörlő kókuszrostból

Ahhoz, hogy vendégeid mosollyal az arcukon lépjenek be otthonodba, nyűgözd le őket már a bejáratnál. A lábtörlő alapvető funkciója, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket a lábbelik talpáról, ezzel segítve a belső terek tisztán tartását, de emellett persze nem árt, ha vidám hangulatot is teremt. Ehhez kiváló választás a minőségi, flamingó mintával díszített, kókuszrostból készült lábtörlő.

 

5. Ananászos fogas

Némi érdekességet vihetsz a szoba vagy a kert összképébe, ha az üresebb falakat öntöttvas akasztóval vagy fogassal díszíted. Okozz meglepetést a vendégeidnek és nyűgözd le őket, például az előszoba falát díszítsd mókás, ananász mintájú fogassal. Egyetlen szokatlan elemmel is könnyen egyedi hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

 

6. Retró bevásárlótáska pink színben

Ilyet a nagymamáink is használtak és milyen menő volt már akkoriban is. Mivel még mindig hódít a retró, te is nyugodtan feldobhatod a reggeli piacozást egy praktikus, hálós bevásárlótáskával, mellyel a környezetet is kíméled. Többféle színben kapható, de ha igazán trendi megoldásra vágysz, akkor válaszd a pink változatot.

 

7. Méhkas formájú limonádés üveg

Itt a nyár, a kerti partik ideje és készülnek a limonádék literszámra. Miben kínáljuk a vendégeknek? Méhkas formájú üvegben, amibe nemcsak limonádé, akár pezsdítő koktél is kerülhet. A háromliteres térfogata miatt a vendégek folyamatosan csapolhatják maguknak a hűsítő italokat. Igényes kialakításának köszönhetően a konyha dísze lehet, mikor épp nincs ”munkában”.

 

8. Pingvines locsolókanna

Hogyan vegyük rá a gyerkőcöt, hogy segítsen a kerti munkában? Mi mással, ha nem egy menő pingvines locsolókannával. Mókás, cuki, praktikus egyben, mely még a kicsik számára is élvezetessé teszi a viráglocsolást. Mikor nincs rá szükség, akkor sem kell elrejteni a kert végébe, hiszen a kispingvin mókás dísze lehet a terasznak.

 

A fenti példákon kívül még számtalan mókás tárgyat találsz a webáruházunk virtuális polcain, melyekkel könnyen vidám pillanatokat csempészhetsz a mindennapokba.

Vissza
;