Bónuszpontokról | Kert és Otthonbolt Webáruház - Lakáskiegészítők, kerti dekorációk

Hogyan működik a bónuszpont kedvezmény?

Vásárlásaiddal bónuszpontokat gyűjthetsz. Minden webáruházunkban történő vásárlás után a megrendelt termékek árának összegéből 10%-ot bónuszként írunk jóvá. Ezek minden további vásárlás alkalmával forint értékű kedvezményt érnek.

Fontos kiegészítés, hogy adott alkalommal a vásárolt termékek összegének 10%-a vonható le ezzel a kedvezménnyel. Tehát, ha például adott alkalommal 10 000 Ft értékben vásároltál, akkor abban az esetben legfeljebb 1 000 Ft értékű bónuszpontot válthatsz be, akkor is, ha egyébként ennél több pont van az egyenlegeden. A fennmaradó bónuszpontjaidat későbbi vásárlásaid során használhatod fel bármikor, ugyanígy.

Mennyit ér egy bónuszpont?

1 bónuszpont = 1 Ft

Hol tekintheted meg a bónuszpontjaidat?

Egyenleged alakulását folyamatosan nyomon követheted a “Bónuszpontjaim” menüpont alatt, a belépést követően. Pontjaid aktuális változását a rendelés kézbesítése után láthatod a rendszerben.

Hogyan válthatod be a megszerzett bónuszpontokat?

Ha vásárláskor bónuszpontokat váltasz be, azokat kedvezményként levonjuk a rendelésed értékéből, de ezért a vásárlásért nem íródik jóvá bónuszpont. Tehát egy alkalommal egyszerre csak beváltani vagy pedig gyűjteni lehet a 10% bónuszpontot. A két lehetőség közül minden alkalommal választani lehet.

1. Ha be szeretnéd váltani a bónuszpontjaidat:

Következő rendelésed alkalmával, a Pénztár aloldalon pipáld ki a “Felhasználom a bónuszpontjaimat” mezőt, így a rendszerünk automatikusan levonja a felhasználható kedvezményt.

2. Ha inkább mégis tovább gyűjtögetnéd a bónuszpontjaidat:

Amennyiben vásárlás során nem pipálod ki a „Felhasználom a bónuszpontjaimat” mezőt fizetéskor, úgy a rendszer automatikusan jóváírja a termékek végösszegének 10%-át bónuszpontként. Ezt a kézbesítést követően már a profilodban is ellenőrizheted.

Meddig válthatod be a bónuszpontjaidat?

A bónuszpontokat nem kell a következő rendelés alkalmával levásárolnod, ha úgy gondolod, még szívesen gyűjtenéd, ezt bármeddig megteheted. A pontoknak nincs megszabott érvényességi ideje.

A kedvezmény az akciós termékekre is érvényes-e?

Igen, a bónuszpont kedvezményt az akciós termékre is felhasználhatod.

A kedvezmény összevonható-e más kedvezményekkel?

Igen, bármilyen más kedvezménnyel együtt is beválthatod a bónuszpontjaidat.

Ha további kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal:
info@kertesotthonbolt.hu.